Elite partner

Juniper Wireless Producten

Vergroot de draadloze LAN-dekking en -capaciteit terwijl je je Wi-Fi-infrastructuur stroomlijnt, het Wi-Fi-beheer verbetert en locatiegebaseerde services cultiveert.

Als onderdeel van het Open Convergence Framework (OCF), bieden Juniper en zijn alliantiepartners technologische oplossingen voor bekabelde en draadloze LAN's die krachtige, eenvoudig te beheren en veilige bedrijfsnetwerken bieden met de beste gebruikerservaring. OCF biedt bedrijven de mogelijkheid om hun netwerken in te zetten met de beste technologieën van de volgende toonaangevende leveranciers van draadloze LAN's.

 

 Juniper Networks Aerohive

Aerohive
Aerohive biedt bedrijven de mogelijkheid en het vertrouwen om verbinding te maken met de informatie, toepassingen en inzichten die ze nodig hebben om te gedijen. Eenvoudige, schaalbare en veilige platformapparaten van Aerohive leveren mobiliteit zonder beperkingen. Een cloudgebaseerd beheerplatform maakt de oplossingen van Aerohive eenvoudig te beheren. Aerohive, met hoofdkantoor in Sunnyvale, Californië, werd opgericht in 2006 en heeft wereldwijd meer dan 20.000 eindklanten.

 

Juniper Networks Mist

Mist Systems
Juniper Networks en Mist zijn vernieuwend om klanten uniforme, bekabelde, draadloze oplossingen te bieden met een uitzonderlijke gebruikerservaring. Mist bouwde het eerste door AI aangedreven draadloze platform, speciaal ontworpen voor het tijdperk van smart devices. De Mist Learning Wireless LAN maakt wifi voorspelbaar, betrouwbaar en meetbaar door ongekende zichtbaarheid te bieden in de gebruikerservaring en door tijdrovende handmatige IT-taken te vervangen door proactieve automatisering. Bovendien is Mist de eerste leverancier die enterprise-grade wifi, BLE en IoT samenbrengt om gepersonaliseerde locatiegebaseerde draadloze services te leveren zonder batterijgevoede bakens te vereisen. Alle bewerkingen worden beheerd via Mist's moderne cloudarchitectuur voor maximale schaalbaarheid, wendbaarheid en prestaties.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Waarom Infradata

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer