Elite partner

Juniper Networks QFX5200 Ethernet Switches

Veelzijdige, hoge dichtheid 100GbE datacenter switches.

De QFX5200 Ethernet Switch biedt een platform met lijnsnelheid, lage latentie en hoge densiteit voor het bouwen van grote 'Spine-and-Leaf' IP-fabric datacenter netwerken. Deze Switch heeft flexibele 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE, en 100GbE interfaces voor intrafabric connectiviteit met veelzijdige implementaties tot gevolg die je netwerk klaarstomen voor de toekomst.

De QFX5200 is een compact 1 U platform met 32x QSFP+ of QSFP28 poorten en een high-throughput 3.2-Tbps Packet Forwarding Engine. Een 1.8-GHz quad-core Intel CPU met 16GB geheugen verbetert verder de performantie.

QFX5200

Net als andere QFX Series Switches, ondersteunt de QFX5200 geavanceerde Layer 2, Layer 3, en MPLS features. Je kan de QFX5200 gebruiken om grote, IP fabrics met hoge densiteit te bouwen die upgrades tot 25GbE mogelijk maken, alsook netwerk virtualisatie en intelligente traffic-forwarding gebaseerd op bestaande Internet-scale technologie.

De QFX5200 biedt ook ondersteuning voor een uitgesplitste versie van Junos OS die het mogelijk maakt om controle en data plane processen en functies tegelijk te laten lopen om zo te zorgen voor een maximaal gebruik van de hoog performante quad-core CPU.

Choose from three QFX5200 models:

  • QFX5200-48Y: Deze 1 U 48x25GbE switch heeft 6x100GbE uplink ports voor verbinding met de spine, waardoor het een ideale keuze is voor 25GbE toegang of leaf deployments met een 100GbE spine. Tevens is de switch backward compatible, omdat de 25GbE access ports geconfigureerd kunnen worden naar 10GbE, en de 100GbE uplink ports naar 40GbE.
  • QFX5200-32C: De 1 U 32x100GbE switch heeft 3.2 Tbps throughput. Perfect geschikt voor leaf deployments binnen IP fabric networks. Het biedt line-rate, high-density quad small form-factor pluggable (QSFP+) en QSFP28 ports aan. De switch ondersteunt 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE, en 100GbE verbindingen.
  • QFX5210-64C: Met deze 2 U 64x100GbE high-density switch, elimineer je tiers, worden kosten verlaagd en wordt de management complexiteit verminderd. Zeer geschikt voor lean-spine deployments.
  • QFX5220: De 32x400GbE switch zit in een compacte 1-RU form factor behuizing en biedt flexibele 50GbE, 100GbE en 400GbE interfaces voor server- en inter-fabric connectiviteit. Het biedt veelzijdige inzet mogelijkheden en is een network investering voor de transistie naar 400GbE cloud. De QFX5220 is naar verwachting in de eerste helft van 2019 beschikbaar.

 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Features

High-Density IP Fabrics

Een 32x 100GbE in een 1U en 64x 100 GbE in een 2U platform vormen een stevige basis om een hoge densiteit IP Fabric voor het datacenter the bouwen.

Flexibele Connectiviteitsmogelijkheden

Verschillende interface opties zijn beschikbaar, zoals 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE en 100GbE. Dit zorgt ervoor dat de QFX5200 in veelzijdige architecturen kan worden ingezet.

Een Architectuur gebaseerd op de open, gestandaardiseerde Junos

Met een open toegang tot de standaard Junos Linux kernel, omwille van een opgesplitste versie van Junos OS software, is het mogelijk om third-party Linux RPM pakketten en guest containers te installeren, alsook VM's met een centraal management en programmeerbare API's.

Een rijk Aanbod voor Automatisatie

Een rijk aanbod voor automatisatie, waaronder zero-touch provisioning (ZTP) en ondersteuning van Python, Chef, Puppet, en andere.

Hoge Betrouwbaarheid

Een hoge betrouwbaarheid is gegarandeerd bij een Switch update door de In-Service Software Update (ISSU) die onafhankelijk is van een topologie en door het snel opstarten van de Switch.

Network Analytics

Juniper’s Cloud Analytics Engine zorgt voor een pro-actieve analyse van de applicatie en het flow path, real-time monitoring, en network analytics streaming.

Een rijk Aanbod voor Overlay Networking

Een Virtual Extensible LAN (VXLAN) gateway beheerd door VMware NSX en OpenContrail controllers via OVSDB, EVPN-VXLAN, MPLS, en GRE, levert een rijk aanbod aan overlay networking.

Geavanceerde Junos OS Features

De Junos OS maakt het mogelijk dat de Switch vooruitstrevende networking features ondersteunt zoals BGP add-path, MPLS, L3 VPN, 6PE, en Fibre Channel over Ethernet (FCoE).

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer