Juniper Networks

QFX10008 en QFX10016 Modulaire Ethernet Switches

Modulaire spine switches voor het datacenter en de cloud.

Het QFX10000 gamma van modulaire Ethernet Switches biedt een schaalbare netwerkbasis met hoge densiteit die de veeleisende datacenter en cloud omgevingen van vandaag ondersteunt, waaronder mid-size tot grote datacenters, private en public clouds.

Gebaseerd op de door Juniper op maat ontworpen ASICs, kunnen de erg performante en veelzijdige QFX10000 modulaire Switches een Throughput bieden van 3 tot 96 Tbps. De Switches brengen je zo de capaciteit die je nodig hebt voor het beschermen van je investeringen op lange termijn.

Met de hoogst mogelijke poort densiteit van 100GbE—tot wel 480 in een single chassis—geven de QFX10000 modulaire Switches je de mogelijkheid om het netwerk van je datacenter naadloos te laten evolueren van bestaande 10GbE en 40GbE architecturen tot 100GbE en zo aan te passen aan de evoluerende eisen.

Er zijn twee QFX10000 modellen beschikbaar met flexibele oplossingen voor ieder datacenter:

  • De QFX10008 is een 8-slot Switch dewelke tot 240x 100GbE interfaces, 288x 40GbE poorten of 1152x 10GbE poorten ondersteunt in een single chassis.
  • De QFX10016 is een 16-slot chassis met hoge densiteit dewelke tot 480x 100GbE interfaces, 576x 40GbE poorten of 2304x 10GbE poorten ondersteunt.

De QFX10008 en QFX10016 Switches zijn ook ontworpen om toekomstige chipset upgrades mogelijk te maken die in staat zijn to 200 Tbps aan Throughput te brengen voor 400GbE interfaces (wanneer deze beschikbaar zijn).

De QFX10008 en QFX10016 zijn ontworpen als basis voor een variëteit aan datacenter fabrics om zo een maximale flexibiliteit te bieden. Niet alleen de flexibiliteit verbetert, maar er volgt ook een lagere TCO, vereenvoudigde netwerkimplementaties en verminderde management overhead, die ervoor zorgen dat je je nooit zal moeten houden aan één enkele oplossing. De flexibiliteit in de architectuur maakt het ook mogelijk dat de QFX10000 modulaire Switches werken in een verschillende netwerkomgeving, waaronder Layer 3 'Spine-and-Leaf' Clos fabrics en L2/L3 netwerken met multichassis link aggregatie (MC-LAG).

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Features

Toonaangevend in Schaalbaarheid

Een schaalbaarheid tot 96 Tbps en in de toekomst tot meer dan 200 Tbps beschermt uw investeringen terwijl uw bedrijf en uw dataverkeer uitbreiden.

Geen Trade-Offs

Een multidimensionaal platform die de prestaties van uw toepassingen verbetert en die een afweging tussen fysieke, logische en overlay-netwerken elimineert.

Naadloze Transitie

Een schaalbaarheid over meerdere generaties biedt een gewaarborgde investeringsbescherming voor 10 GbE tot 40 GbE, 100 GbE en in de toekomst 400 GbE.

Architecturale Flexibiliteit

Voor L2- en L3 netwerken biedt een L3-fabric of MC-LAG een complete architecturale flexibiliteit.

QoS

Hoogwaardige en op maat gemaakte silicon biedt buffers die Quality of Service verzekeren.

Juniper Silicon

De door Juniper ontworpen Q5 ASIC kan moeilijke spine- en aggregatie uitdagingen oplossen in het datacenter.

Precision Time Protocol Support

Het PTP zorgt voor de nodige synchronisatie ter ondersteuning van financiële handel en het markeren van de tijd voor IP pakketen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer