Juniper Networks

QFX10002 Fixed Ethernet Switches

Hoog performante, veelzijdige switches voor het datacenter.

De QFX10002 Ethernet Switches bieden schaalbare platformen met hoge densiteit en een robuuste basis voor de veeleisende datacenter omgevingen van vandaag - en dit alles in een compacte, 2 U form factor.

Gebaseerd op de door Juniper op maat ontworpen Q5 ASICs, kunnen de erg performante en veelzijdige QFX10002 Switches een Throughput bieden van 2.88 tot bijna 5.76 Tbps. De Switches brengen je zo de capaciteit die je nodig hebt voor het beschermen van je investeringen op lange termijn, daar datacenter omgevingen continu groeien en veranderen.

Dit doet de QFX10002 ook door het ondersteunen van 10GbE, 40GbE, en 100GbE in hetzelfde platform, wat jou de mogelijkheid geeft om je datacenter naadloos te transformeren en aan te passen aan de evoluerende eisen.

Chipset upgrades en meer informatie over de QFX10002 Ethernet Switches

De QFX10002 Switches zijn ook ontworpen om komende chipset upgrades mogelijk te maken die in staat zijn to 200 Tbps aan Throughput te brengen voor 400GbE interfaces (wanneer deze beschikbaar zijn).

QFX10002

Er zijn twee QFX10002 Switch modellen beschikbaar:

  • QFX10002-72Q is een fixed-configuratie platform dewelke tot 24x 100GbE interfaces, 72x 40GbE interfaces, of 288x 10GbE interfaces ondersteunt.
  • QFX10002-36Q is een fixed-configuratie platform dewelke tot 12x 100GbE interfaces, 36x 40GbE interfaces, of 144x 10GbE interfaces ondersteunt.

De QFX10002 biedt ondersteuning aan een diverse set van implementatie opties, waaronder L3 'Spine-and-Leaf' Clos fabrics, Junos Fusion Data Center, en multichassis link aggregatie (MC-LAG). Wanneer de QFX10002 wordt aangesloten op een MC-LAG configuratie in traditionele L2 netwerken, wordt de nood voor een Spanning Tree Protocol weggewerkt door gebruikt te maken van de volledige bandbreedte tussen access en aggregation layers. De QFX10002 maakt het ook mogelijk om een overlay netwerk te implementeren die L2 adjacencies bieden voor applicaties binnen L3 fabrics.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

QFX10002 eigenschappen

Naadloze Transitie

Een schaalbaarheid over meerdere generaties biedt een gewaarborgde investeringsbescherming voor 10 GbE tot 40 GbE, 100 GbE en in de toekomst 400 GbE.

Geen Trade-Offs

Een multidimensionaal platform die de prestaties van uw toepassingen verbetert en die een afweging tussen fysieke, logische en overlay-netwerken elimineert.

Architecturale Flexibiliteit

Voor L2- en L3 netwerken biedt een L3-fabric, Junos Fusion Data Center en MC-LAG u complete architecturale flexibiliteit.

QoS

Hoogwaardige en op maat gemaakte silicon biedt buffers die Quality of Service verzekeren.

Juniper Silicon

De door Juniper ontworpen Q5 ASIC kan moeilijke spine- en aggregatie uitdagingen oplossen in het datacenter.

Precision Time Protocol Support

Het PTP zorgt voor de nodige synchronisatie ter ondersteuning van financiële handel en het markeren van de tijd voor IP pakketen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer