Juniper Networks

QFX Serie Switches

Ultrakrachtige high-density switches voor je datacenter.

De switches in de QFX Series zijn geschikt voor top-of-rack, lean-spine, spine- en DCI-implementaties en het verbinden en beveiligen van meerdere sites met pakket-optische functies en MACsec.

De switches in de QFX Series zijn geschikt voor de moderne en veeleisende omgevingen bij grote bedrijven en serviceproviders. Dit krachtige high-density platform is ontworpen voor top-of-rack, end-of-row en spine-and-core aggregatie-implementaties in geavanceerde datacenteromgevingen.

Juniper Networks QFX Serie

De QFX Series-switches zijn de universele bouwblokken voor meerdere fabric-architecturen in datacenters. Ze kunnen ook naadloos worden ingezet in Juniper 1/10/40GbE-architecturen zoals Virtual Chassis-, Virtual Chassis Fabric- en QFabric-implementaties, en in open architecturen zoals spine-and-leaf en layer 3-fabrics.

Deze switches bieden uitgebreide ondersteuning voor layer 2 en 3 en bridging, routering, VMware NSX layer 2-gatewayservices en FCoE- en FCoE-FC-gatewayfunctionaliteit. De QFX Series-switches werken met Junos-besturingssysteem waarvan ook alle switching-, routering- en beveiligingsapparaten van Juniper gebruikmaken. Dat zorgt voor een consistent, voorspelbaar gedrag in de hele netwerkinfrastructuur. Bovendien kunnen alle apparaten worden beheerd met Junos Space-applicaties zoals Network Director.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Kenmerken

Krachtige prestaties met lage latentie

Met een doorvoersnelheid van 6 Tbps per sleuf levert de QFX Series switching op zeer hoge snelheid met een lage latentie en jitter, die ideaal is voor virtuele datacenters.

Hoge beschikbaarheid

Dankzij redundante fabrics, voeding en koeling en de gescheiden controle- en datalagen is dit systeem altijd maximaal beschikbaar.

Bouwblokken voor datacenter-fabrics

De switches in de QFX Series vormen de universele bouwblokken voor meerdere fabric-architecturen in datacenters, waaronder Junos Fusion, QFabric System, Virtual Chassis en Virtual Chassis Fabric.

Gebaseerd op standaarden

De op standaarden gebaseerde bridging, routering, VMware NSX Layer 2-gateway en Fibre Channel-technologie garanderen interoperabiliteit en eenvoudige integratie.

Netwerkautomatisering

Met uitgebreide automatiseringsfuncties zoals Python, Chef, Puppet en zero touch provisioning (ZTP) zorgt de QFX Series voor minder fouten, betere SLA's en een hogere productiviteit van medewerkers.

Ongemerkte software-upgrades

De switches ondersteunen In-Service Software Upgrades (ISSU), waarmee nieuwe softwareversies kunnen worden geïnstalleerd zonder downtime.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer