Elite partner

Juniper Networks QFabric Systeem

Schaalbaar fabric-switching-systeem

Het QFabric® System bestaat uit meerdere componenten die samenwerken als één switch, met als resultaat krachtige prestaties, any-to-any connectiviteit en eenvoudig beheer in het datacenter. Het QFabric System brengt het hele datacenternetwerk terug tot een enkele laag waarin alle toegangspunten gelijkwaardig zijn. Daarmee voorkom je dat je netwerk uit meerdere afzonderlijke delen bestaat en bouw je de ideale basis voor gevirtualiseerde clouddatacenters.

Het zeer schaalbare QFabric System verbetert de prestaties van applicaties met een lage latentie en geconvergeerde services in een non-blocking, verliesloze architectuur die ondersteuning biedt voor layer 2, layer 3 en Fibre Channel over Ethernet (FCoE).

QFabric System-modellen

  • Het QFX3000-M QFabric System is bedoeld voor middenklasse, externe of containerdatacenters. Het systeem ondersteunt maximaal 768 10 GbE-poorten met een gemiddelde poort-tot-poort latentie van 3 microseconden.
  • Het QFX3000-M QFabric System is bedoeld voor grote ondernemingen, serviceproviders en clouddatacenters. Het systeem ondersteunt maximaal 6144 10 GbE-poorten met een gemiddelde poort-tot-poort latentie van 5 microseconden.

QFabric System-componenten

  • QFabric Nodes zijn platforms voor de buitenrand met een vaste configuratie, die verbinding maken met de netwerkapparaten in het datacenter.
  • QFabric Interconnect is een transportapparaat met hoge snelheid dat alle QFabric Nodes met elkaar verbindt in een maasnetwerktopologie.
  • QFabric Director biedt de controle- en beheerservices voor het volledige QFabric System.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer