Elite Partner

Juniper Networks OCX1100

Open-networking switch, geoptimaliseerd voor de cloud.

De OCX1100 is een open-networkingswitch die deel uitmaakt van het Open Compute Project (OCP). De switch is ontworpen voor bouwers van omvangrijke clouds, die willen profiteren van innovaties die zijn afgeleid van grootschalige datacenteromgevingen voor klanten.

De OCX1100 is een voor de cloud geoptimaliseerde opensource-switch die is gebouwd met commercieel verkrijgbare producten. Het apparaat gebruikt de krachtige Junos-systeemsoftware. Het ontwerp van de OCX1100 is opgenomen door het OCP. Dat zorgt ervoor dat klanten kunnen werken met een consistent en open hardwareplatform.

OCX1100

Als totaaloplossing biedt de OCX1100 de voordelen van een open hardwareontwerp, maar met meer ondersteuning en betrouwbaarheid dan bij de meeste merkloze systemen.

De OCX1100 is 1U hoog en bevat 48 SFP/SFP+ transceiverpoorten en zes QSFP+ poorten. Daarmee is de switch ideaal voor cloudbouwers die willen werken met opensourcehardware, maar geen compromissen willen sluiten op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid of ondersteuning. Met de geaggregeerde doorvoersnelheid van 1,44 Tbps of 1,08 Bpps per switch is de OCX1100 een geweldige high-density top-of-rack oplossing voor grootschalige layer-3 Clos-netwerken.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Kenmerken

Geoptimaliseerd voor de cloud

Deze voor de cloud geoptimaliseerde oplossing biedt kosteneffectieve opensource switching voor omvangrijke cloudimplementaties waarbij behoefte is aan de eenvoud en betrouwbaarheid van Junos OS.

Open architectuur

Dankzij de open architectuur, die is gebaseerd op de ontwerpspecificaties van het Open Computing Platform (OCP), kunnen klanten profiteren van de alle kennis in de ontwerpcommunity voor opensourcehardware.

Totaaloplossing

Juniper levert zowel het switching-platform als het besturingssysteem, dus je hebt maar een leverancier nodig voor al je software- en hardwareondersteuning. Dat vermindert zowel integratiewerkzaamheden als risico's.

Consistente operationele omgeving

De consistente operationele omgeving van Junos OS op de OCX1100 zorgt ervoor dat de leercurve beperkt is voor klanten die al gebruikmaken van Juniper-switches, -routers of -beveiligingsapparaten elders in het netwerk.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer