Elite partner

Juniper Networks EX9250

Compacte, ontwikkelde kern voor zakelijke wendbaarheid en cloudoplossingen.

De EX9250-lijn van Ethernet-switches biedt compacte, programmeerbare en schaalbare core- en aggregatieapparaten voor bedrijfsomgevingen, waardoor de kosten en complexiteit dalen en carrier-class betrouwbaarheid wordt geboden. De EX9250 Ethernet-switches vereenvoudigen de architectuur van de campus en datacenter drastisch door geëvolueerde enterprise core-implementaties mogelijk te maken met Junos Fusion Enterprise en Ethernet VPN, waardoor een pad wordt gecreëerd naar een 100GbE-kern.

De EX9250-switches dienen als basis voor de Junos Fusion Enterprise-architectuur, een op standaarden gebaseerde aanpak voor het creëren van een open, uiterst schaalbare switch-fabric voor de enterprise-campus. Junos Fusion Enterprise vereenvoudigt campusimplementaties drastisch door het hele netwerk samen te vouwen tot één beheerpunt, met de EX9250 als kern. Junos Fusion Enterprise kan ook dienen als de gedeelde kern voor enterprise campusomgevingen met on-premises datacenters.

Juniper Networks EX9250 Switch

Met EX9250-switches kunnen organisaties een geëvolueerde enterprisekern implementeren, waarbij ze toepassingen van laag 2 of laag 3 ondersteunen door Ethernet VPN (EVPN) en Virtual Extensible LAN (VXLAN) -technologieën te combineren. Door gebruik te maken van deze open technologieën kunnen ondernemingen een samenhangend end-to-end netwerk creëren over geografisch verspreide locaties, terwijl gebruik wordt gemaakt van uniform beleid om verkeer te segmenteren.

Er zijn twee EX9250-switches beschikbaar: de EX9251, een 1 U, compact, vast apparaat; en de EX9253, een 3 U, compact chassisapparaat met twee beschikbare slots. De EX9251 heeft 4 quad-plug -able transceiver (QSFP) -poorten met beperkte vorm en 8 SFP + -poorten. De EX9253 kan tot 1,2 Tbps (full-duplex) per slot leveren.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Eigenschappen EX9250

Field-Proven Juniper technologie

Beproefde Juniper-technologie, waaronder krachtige ASIC's, een cloud-grade architectuur en Junos OS, bieden EX-switches altijd betrouwbaarheid voor elke toepassing.

Compact Form Factor

Compact formaat 1 U- en 3 U-vormfactor ideaal voor omgevingen met besloten ruimte in een bedrijfsomgeving.

Junos Fusion Enterprise

EX9250 fungeert als het aggregatie-apparaat voor Junos Fusion Enterprise-architectuur, een zeer schaalbaar switchweefsel voor de enterprise-campus.

End-to-end netwerksegmentatie

End-to-end netwerksegmentatie gaat van campus naar datacenter met open Ethernet VPN (EVPN) -technologie.

Beveiligingsrisicobeheer

Beveiligingsrisicobeheer integreert netwerktoegangscontrole (NAC) -mogelijkheden om EX Series-switches te helpen bij het dynamisch leveren van netwerkbeveiliging, gasttoegang en op identiteit gebaseerde Quality of Service (QoS).

Flexibele poortimplementaties

Flexibiliteit met hoge dichtheden van 1GbE-, 10GbE-, 40GbE- en 100GbE-poorten vereenvoudigt drastisch de netwerktopologieën en -bewerkingen.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer