Elite partner

Juniper Networks EX9200

Flexibiliteit en schaalbaarheid voor de groei van je bedrijf.

De EX9200 Ethernet Switches zorgen voor een programmeerbare, flexibele en schaalbare basis voor het leveren van mission-critical applicaties in enterprise campus en datacenter omgevingen. 

Zo vereenvoudigen ze de implementaties van cloud applicaties, server virtualisatie en rich media collaboration tools in diezelfde omgevingen. 

In de enterprise campus, maakt de EX9200 het mogelijk om op een eenvoudige, maar veilige manier toegang te geven aan mission-critical applicaties. In het datacenter vereenvoudigt de EX9200 het proces om het netwerk aan te passen aan de snel veranderende business needs.

EX9200

De EX9200 Switches zijn ook een goede basis voor de Junos Fusion Enterprise architectuur, een gestandaardiseerde aanpak voor het creëren van een open, schaalbare Switch fabric voor de enterprise campus. De Junos Fusion Enterprise architectuur vereenvoudigt de campus implementaties enorm door het ganse netwerk om te zetten in één management platform met de EX9200 aan de basis. Deze architectuur kan ook als een gemeenschappelijke Core dienen voor omgevingen met een eigen datacenter ter plaatse.

Er zijn drie EX9200 switches beschikbaar: de EX9204, EX9208 en EX9214. De EX9200 chassis kan tot 240 Gbps (full duplex) per slot leveren. Het design van de EX9200 ondersteunt een capaciteit tot 13.2 Tbps voor ingebouwde migraties tot next-generation implementaties. Iedere mogelijke combinatie van een 1GbE, 10GbE en 40GbE interface kunnen worden gebruikt en de Switches zijn inclusief support voor 100GbE kaarten, wanneer deze ter beschikking zijn.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX9200

In het veld beproefde Juniper-technologie

Door beproefde Juniper-technologie, waaronder krachtige ASIC's, een cloud-grade architectuur en het Junos OS, kunnen EX-serie switches altijd betrouwbare betrouwbaarheid bieden voor elke toepassing.

Beveiligingsrisicobeheer

Beveiligingsrisicobeheer integreert netwerktoegangscontrole (NAC) -mogelijkheden om EX Series-switches te helpen bij het dynamisch leveren van netwerkbeveiliging, gasttoegang en op identiteit gebaseerde Quality of Service (QoS).

Draadsnelheidprestaties

Wire-speed prestaties met hoge dichtheden van 1GbE, 10GbE, 40GbE en 100GbE-poorten vereenvoudigen drastisch de netwerktopologieën en -bewerkingen.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Innovatief switchontwerp

Innovatief, kosteneffectief switchontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme beheer- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Standaard Link-Layer-beveiliging

IEEE 802.11AE MACsec met AES-128 bit-codering biedt vertrouwelijkheid van gegevens, integriteit en verificatie van originelen, wat denial-of-service (DoS) en andere bedreigingen helpt minimaliseren.

Analyse en bruikbare inzichten

AppFormix biedt inzicht in uw campusinfrastructuren, waardoor operaties en besluitvorming worden vereenvoudigd via proactieve planning en voorspellende diagnostiek.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer