Elite partner

Juniper Networks EX4650

Multicloud-ready enterprise campus-aggregatie en kernschakeling.

De EX4650 Ethernet-switch biedt een compacte, zeer schaalbare, krachtige 10/25 / 100GbE-oplossing voor middelgrote tot grote bedrijfsdimensies voor campusdistributie.

Ontworpen om organisaties te helpen groeien naar multicloud-verbonden campussen met een hogere dichtheid, biedt de EX4650 implementatieflexibiliteit, hoge beschikbaarheid en beheereenvoudiging met ondersteuning voor Ethernet VPN en Virtual Extensible LAN (EVPN / VXLAN) en multichassis linkaggregatie (MC-LAG).

De zeer flexibele EX4650 met hoge dichtheid ondersteunt maximaal 48 10 GbE-poorten of 48 25 GbE-poorten met 8 100 GbE uplinkpoorten, waardoor 2 Tbps Layer 2- en Layer 3-connectiviteit wordt geleverd in een rackeenheid.

Juniper Networks EX4650 Switch

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX4650 Kenmerken

In het veld beproefde Juniper-technologie

Een cloud-grade architectuur, gekoppeld aan het Junos OS, stelt de EX4650 in staat om altijd always-on betrouwbaarheid te bieden voor elke toepassing.

EVPN / VXLAN

De EX4650 ondersteunt krachtige EVPN / VXLAN-mogelijkheden om implementaties en operaties aanzienlijk te vereenvoudigen door een gemeenschappelijke technologie aan te bieden over de campus en datacenters heen.

Draadsnelheidprestaties

Draadsnelheden bij hoge 10 GbE, 25 GbE en 100 GbE poortdichtheden vereenvoudigen drastisch de netwerktopologieën en -bewerkingen.

Voldoende QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switchpoort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatiseringssystemen.

Innovatief switchontwerp

Het EX4650-ontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die de kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme beheer- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Analyse en bruikbare inzichten

AppFormix biedt inzicht in uw campusinfrastructuren, waardoor operaties en besluitvorming worden vereenvoudigd via proactieve planning en voorspellende diagnostiek.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer