Elite partner

Juniper Networks EX4600

Performante enterprise campus en datacenter switch.

De EX4600 Ethernet Switch is een compacte, uiterst schaalbare, performante 10GbE oplossing voor enterprise campus distributie, alsook voor kleinschalige datacenters als een top-of-rack Switch.

De EX4600 is ontworpen om organisaties te helpen groeien naar een grootschalige campus op een flexibele manier door middel van 'unified in-service software upgrades' (unified ISSU) en een vereenvoudigd management dat multichassis link aggregation (MC-LAG) ondersteunt. De uiterst flexibele, grootschalige EX4600 kan gebruik maken van 40x 1GbE poorten, 72x 10GbE poorten of 12x 40GbE poorten via extra modules (1.44 Tbps van Layer 2 en Layer 3 in een enkele rack unit).

De EX4600 ondersteunt ook 'Juniper's Virtuele Chassis technologie', wat het mogelijk maakt om tot 10 met elkaar verbonden EX4600 en EX4300 Switches samen te brengen in één logische entiteit.

EX4600

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX4600 kenmerken

In het veld beproefde Juniper-technologie

Een cloud-grade architectuur, gekoppeld aan het Junos OS, maakt het mogelijk dat EX-serie switches altijd betrouwbare betrouwbaarheid bieden voor elke toepassing.

Draadsnelheidprestaties

Draadsnelheden bij hoge 1GbE-, 10GbE- en 40GbE-poortdichtheden vereenvoudigen drastisch de netwerktopologieën en -bewerkingen.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Innovatief switchontwerp

Innovatief, kosteneffectief switchontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme beheer- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Virtueel chassis

Dankzij de Virtual Chassis-technologie kunnen meerdere onderling verbonden EX4600-switches als één logisch apparaat werken, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer