Elite partner

Juniper Networks EX4550

Compacte 10GbE Switch voor hoge concentraties.

De schaalbare EX4550 Ethernet Switch biedt een economisch, verbruiksvriendelijk 1/10GbE Switch platform voor een top-of-rack architectuur bij de enterprise campus en het datacenter, maar ook bij Service Providers.

De 1 U EX4550 heeft 32 wire-speed GbE/10GbE poorten met twee slots voorzien voor extra modules waarmee je het aantal poorten kan uitbreiden tot 48. De EX4550 ondersteunt Layer 3 routing protocols (zoals RIP en OSPF), MPLS services (zoals Layer 2 en Layer 3 VPNs), Media Access Control Security (MACsec) op alle poorten en een uitgebreide Quality-of-Service (QoS) feature set.

De EX4550 ondersteunt 'Juniper’s Virtuele Chassis technologie' en kan in eenzelfde virtuele chassis configuratie ingezet worden met EX4200 Switches in die omgevingen, waar zowel 1GbE als10GbE servers aanwezig zijn.

EX4550

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.