Elite partner

Juniper Networks EX4550

Compacte 10GbE Switch voor hoge concentraties.

De schaalbare EX4550 Ethernet Switch biedt een economisch, verbruiksvriendelijk 1/10GbE Switch platform voor een top-of-rack architectuur bij de enterprise campus en het datacenter, maar ook bij Service Providers.

De 1 U EX4550 heeft 32 wire-speed GbE/10GbE poorten met twee slots voorzien voor extra modules waarmee je het aantal poorten kan uitbreiden tot 48. De EX4550 ondersteunt Layer 3 routing protocols (zoals RIP en OSPF), MPLS services (zoals Layer 2 en Layer 3 VPNs), Media Access Control Security (MACsec) op alle poorten en een uitgebreide Quality-of-Service (QoS) feature set.

De EX4550 ondersteunt 'Juniper’s Virtuele Chassis technologie' en kan in eenzelfde virtuele chassis configuratie ingezet worden met EX4200 Switches in die omgevingen, waar zowel 1GbE als10GbE servers aanwezig zijn.

EX4550

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX4550 Kenmerken

In het veld beproefde Juniper-technologie

Een cloud-grade architectuur, gekoppeld aan het Junos OS, maakt het mogelijk dat EX-serie switches altijd betrouwbare betrouwbaarheid bieden voor elke applicatie.

Security Risk Management

Security Risk Management integreert Unified Access Control (UAC) om EX Series-switches te helpen bij het dynamisch leveren van netwerkbeveiliging, gasttoegang en op identiteit gebaseerde QoS.

Wire-Speed Performance

Draadsnelheden bij hoge 1GbE-, 10GbE- en 40GbE-poortdichtheden vereenvoudigen drastisch de netwerktopologieën en -bewerkingen.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Innovatief switchontwerp

Innovatief, kosteneffectief switchontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme beheer- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Virtueel chassis

Met de Virtual Chassis-technologie kunnen meerdere onderling verbonden EX4550-switches als één logisch apparaat functioneren, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Ondersteuning voor gemengde 1GbE- en 10GbE-omgevingen

EX4550-switches kunnen worden geïmplementeerd in dezelfde Virtual Chassis-configuratie met EX4200-switches om gemengde 1GbE- en 10 GbE-serveromgevingen te ondersteunen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer