Elite partner

Juniper Networks EX4300

Veelzijdige, fixed-configuration enterprise switching platforms.

De EX4300 Gigabit Ethernet (1GbE) switches zijn compacte, 'fixed-configuration' platformen die als onafhankelijk systeem gebruikt kunnen worden of als deel van een Virtuele Chassis, Virtuele Chassis Fabric, of een Junos Fusion Switching architectuur. Dit maakt de EX4300 uitermate geschikt voor hoog performante campus- en datacenter netwerken.

Met 'Juniper's Virtuele Chassis technologie' wordt iedere combinatie van 10xEX4300 en EX4600 Switches als één logische entiteit mogelijk. Met als resultaat een breed inzetbare, kostenefficiënte oplossing voor 1GbE of gemengde 1GbE/10GbE/40GbE omgevingen.

EX4300

De EX4300 kan ook worden ingezet in een QFX5100-based Virtuele Chassis Fabric Switching architectuur, wat ervoor zorgt dat tot 20 verbonden EX4300, QFX3500, QFX3600 en QFX5100 Switches werken als een hoog performante 1GbE/10GbE/40GbE datacenter fabric.

Daarnaast kan de EX4300 worden ingezet in een Junos Fusion Enterprise architectuur of een Junos Fusion Datacenter fabric, wat het mogelijk maakt tot 128 access Switches te beheren als één logisch management platform.

De EX4300 kan bestaan uit een 24x of een 48x-poort 10/100/1000BASE-T model, alsook een 32x-poort 100BASE-FX/1000BASE-X SFP model. Op de fiber-based Switches, zijn er vier vaste front-panel uplink poorten die 1GbE of 10GbE optics aanbieden voor een high-speed backbone of link aggregation connections. Ook de vier 40GBASE quad small form-factor pluggable plus transceiver (QSFP+) poorten die aanwezig zijn op elk model kunnen hiervoor worden ingezet. De 'Power over Ethernet (PoE)-enabled' modellen worden aangeboden met een standaard 802.3at PoE+, dewelke zorgt voor 30 Watt op alle poorten bij het ondersteunen van IP telefonie, bewakingscamera's en wireless access points.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX4300 kenmerken

In het veld beproefde Juniper-technologie

Een cloud-grade architectuur, gekoppeld aan het Junos OS, maakt het mogelijk dat EX-serie switches altijd betrouwbare betrouwbaarheid bieden voor elke toepassing.

Draadsnelheidprestaties

Draadsnelheden bij hoge 1GbE-, 10GbE- en 40GbE-poortdichtheden vereenvoudigen drastisch de netwerktopologieën en -bewerkingen.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Innovatief switchontwerp

Innovatief, kosteneffectief switchontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme beheer- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Virtueel chassis

Dankzij de Virtual Chassis-technologie kunnen meerdere onderling verbonden switches als één logisch apparaat functioneren, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Near-line-Rate Encryption

Ondersteuning voor IEEE 802.1ae Media Access Control Security (MACsec) voor de vertrouwelijkheid van gegevens via link-layer, gegevensintegriteit en authenticatie van gegevensoorsprong maakt 88 Gbps van bijna-line-rate hardwarematige verkeerscodering mogelijk op alle 1GbE- en 10GbE-poorten.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer