Elite partner

Juniper Networks EX4300 Multigigabit

High-performance access switch ontworpen voor PoE++ en MACsec.

De EX4300 Multigigabit Ethernet-switch is een krachtige access switch voor geavanceerde filiaal- of campusimplementaties. De moderne campusomgeving moet zich aanpassen aan de 802.11ac Wave II-standaarden en geschikt zijn voor toegangspunten waarvoor meervoudige snelheden en een grotere stroomaansluiting vereist zijn. De EX4300 Multigigabit-switch is een flexibel en veilig aanbod voor de altijd verbonden onderneming, die een 1680 W Power over Ethernet (PoE) -budget levert met twee voedingen voor ondersteuning van IP-telefonie met hoge dichtheid, bewakingscamera's en / of een draadloos toegangspunt implementaties.

De EX4300 multigigabit-switch ondersteunt snelheden van 100 Mbps en 1 / 2,5 / 5/10 Gbps met behulp van de bestaande Cat5e-, Cat6- en Cat6a-bekabelingsinfrastructuur. Uplink-modules bieden opties die vier 10GbE SPF +, twee 40GbE QSFP of één 100GbE QSFP28-poort bevatten. Power over Ethernet (PoE ++) is ingeschakeld op alle EX3300 Multigigabit-toegangspoorten op basis van de 802.3at / af / bt-standaarden voor meer gebruik van maximaal 95 watt per poort. Bovendien zijn alle toegangs- en uplinkpoorten op de EX4300 Multigigabit-switch compatibel met MACsec AES256 voor een betere netwerkbeveiliging.

Juniper Networks EX4300m Multigigabit

Naast de snelheden en feeds van een op zichzelf staande EX4300 Multigigabit-switch, is het ook een onderdeel van Juniper's Virtual Chassis-technologie en Junos Fusion switching-architecturen, die voldoen aan een verscheidenheid aan hoogwaardige campus- en filiaalbehoeften. Met Virtual Chassis-technologie kan elke combinatie van maximaal 10 EX3400-, EX4300-, EX4300 Multigigabit- of EX4600-switches als één logisch apparaat met elkaar worden verbonden. Dit levert een oplossing op die zeer schaalbaar en kosteneffectief is voor gemengde 1GbE / 10GbE / 40GbE-omgevingen. Bovendien kan de EX4300 Multigigabit-switch worden geïmplementeerd als een satellietapparaat in Junos Fusion Enterprise, waarmee maximaal 128 access switches kunnen worden beheerd als één platform.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX4300 Multigigabit eigenschappen

Multigigabit Ready

Toekomstbestendige investeringen met behulp van bestaande bekabelingsinfrastructuur wanneer de sector overgaat en standaardiseert op multigigabit-snelheden.

Always-On betrouwbaarheid

Een cloud-grade architectuur, gekoppeld aan Junos OS, maakt het mogelijk dat de EX-serie Ethernet-switches altijd betrouwbare betrouwbaarheid bieden voor elke toepassing.

Wire-Speed Performance

Wire-speed performance bij hoge 100 Mbps en 1 / 2.5 / 10 Gbps poortdichtheden vereenvoudigen de netwerktopologieën en -operaties dramatisch.

PoE++ Ready

De EX4300 Multigigabit-switch ondersteunt de 802.3bt-standaard voor PoE en biedt tot 95 watt per poort voor hogere eisen aan apparaten zoals VDI-terminals (Virtual Desktop Infrastructure), IP-telefoons en toegangspunten.

10GbE/40GbE/100GbE Uplinks

Voer verbindingen met hogere bandbreedte uit naar aggregatieschakelaars met de flexibiliteit van het gebruik van 10GbE / 40GbE / 100GbE uplinks of breakout-kabels om 100GbE-poorten naar 4x25GbE-poorten om te zetten.

Virtueel Chassis

Met Virtual Chassis-technologie werken tot tien onderling verbonden EX4300 / EX4300 Multigigabit-switches als één logisch apparaat, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Near Line-Rate Encryption

Ondersteuning voor IEEE 802.1ae Media Access Control-beveiliging (MACsec AES256) voor vertrouwelijkheid van gegevens via link-layer, gegevensintegriteit en authenticatie van gegevensoorsprong maakt 88 Gbps van bijna-line-rate hardwarematige verkeerscodering mogelijk op alle 1GbE- en 10GbE-switches.

Gecentraliseerd beheer met Junos Fusion

Wanneer ze worden ingezet als satellietapparaten in de Junos Fusion-omgeving, kunnen grote aantallen EX4300 Multigigabit-switches worden beheerd vanuit één interface.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer