Elite partner

Juniper Networks EX4200

Toegang en aggregatie voor campus en datacenter installaties.

De EX4200 Ethernet Switch is een compact toestel met een vaste hardware configuratie die makkelijk inzetbaar is in een campus omgeving alsook in een datacenter waar Gigabit Ethernet (1GbE) connectiviteit vereist is. De EX4200 brengt een flexibele, schaalbare en hoog performante Switch naar de campus of het datacenter in een top-of-rack architectuur. De flexibiliteit om Switches modulair op te bouwen, biedt een hoge betrouwbaarheid.

De EX4200 ondersteunt 'Juniper’s Virtuele Chassis technologie' voor het combineren van wel 10 Switches tot één makkelijk te beheren entiteit. De EX4200 kan samen met de EX4500 en EX4550 gecombineerd worden in één virtueel chassis, en op die manier zowel 1GbE als 10GbE poorten in één omgeving aanbieden.EX4200

De EX4200 Switches zijn beschikbaar in zowel een 24x als een 48x 10/100/1000BASE-T poort configuratie, alsook volledig of deels voorzien van IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) of 802.3at PoE+. Een 24-poort 100BASE-FX/1000BASE-X SFP fiber model zorgt voor Gigabit aggregatie indien het netwerk lange afstandsverbindingen maakt. Een uplink via 4x 1GbE of 2x10GbE (koper of optisch) is voorzien en dit met of zonder MAC security.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX4200 kenmerken

In het veld beproefde Juniper-technologie

Een cloud-grade architectuur, gekoppeld aan het Junos OS, maakt het mogelijk dat EX-serie switches altijd betrouwbare betrouwbaarheid bieden voor elke toepassing.

Beveiligingsrisicobeheer

Security Risk Management integreert Unified Access Control (UAC) om EX Series-switches te helpen bij het dynamisch leveren van netwerkbeveiliging, gasttoegang en op identiteit gebaseerde Quality of Service (QoS).

Draadsnelheidprestaties

Draadsnelheden bij hoge 1GbE-, 10GbE- en 40GbE-poortdichtheden vereenvoudigen drastisch de netwerktopologieën en -bewerkingen.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Innovatief switchontwerp

Innovatief, kosteneffectief switchontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme beheer- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Virtueel chassis

Met de Virtual Chassis-technologie kunnen meerdere onderling verbonden EX Series-switches als één logisch apparaat functioneren, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer