Elite partner

Juniper Networks EX3400

Voor ondernemingen met hoge volumes aan data, voice en video.

EX3400 Ethernet Switches zijn een kostenefficiënte oplossing voor bedrijfsnetwerken die intensief gebruik maken van data, voice en video. De compacte, fixed-configuratie 1U toestellen leveren dezelfde prestaties en een gelijkaardig niveau van management  die voordien enkel mogelijk waren bij topsegment Switches.

De beschikbare modellen bestaan ofwel uit 24x of 48x 10/100/1000BASE-T poorten. De EX3400 switches hebben IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) of 802.3at PoE+ voor het voeden van telefoons, video camera's, wireless LAN access points en andere IP toestellen. Er zijn ook vier front-panel dual-mode (GbE/10GbE) small form-factor pluggable transceiver (SFP/SFP+) uplink poorten en twee 40GbE quad SFP+ (QSFP+) poorten beschikbaar om connectiviteit te voorzien verderop in het netwerk.

EX3400

De EX3400 ondersteunt 'Juniper’s Virtuele Chassis technologie' voor het combineren van wel 10 Switches tot één makkelijk te beheren entiteit. De EX3400 kan tevens worden gebruikt in een Junos Fusion Enterprise architectuur, wat het mogelijk maakt om een groot aantal Switches samen te brengen in een logisch management platform.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX3400 kenmerken

Innovatief switchontwerp

Innovatief switchontwerp vermindert kosten en complexiteit, terwijl uniform beheer en automatiseringstools de systeemmonitoring consolideren.

Virtueel chassis

Met Virtual Chassis-technologie fungeren meerdere onderling verbonden EX-serie schakelaars als één logisch apparaat, waardoor de operationele kosten worden verminderd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Gecentraliseerd beheer

Wanneer ze worden ingezet als satellietapparaten in een Junos Fusion Enterprise-omgeving, kunnen grote aantallen EX3400-switches vanuit één interface worden beheerd.

Always-On Betrouwbaarheid

Gebaseerd op een in de praktijk beproefde Juniper-architectuur en het Junos-besturingssysteem, bieden EX Series-switches altijd betrouwbare informatie voor elke toepassing.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Hoge poortdichtheden en wire-speed prestaties

Hoge poortdichtheden van 1 GbE en 10 GbE en wire-speed prestaties bieden flexibiliteit bij het maken van netwerktopologieën.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer