Elite partner

Juniper Networks EX3300

Ondersteuning voor geconvergeerde data, voice en video.

EX3300 Ethernet Switches zijn flexibele, kostenefficiënte oplossingen voor campussen en datacenters. Als een compacte, breed inzetbare switching oplossingen, ondersteunt de EX3300 geconvergeerde data, voice en video. Dit met modellen die beschikbaar zijn met 24x or 48x 10/100/1000BASE-T poorten en vier dual-mode Gigabit Ethernet (GbE)/10 GbE small form-factor pluggable transceiver (SFP/SFP+) uplink poorten.

De EX3300 Switches hebben IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) of 802.3at PoE+. Ze bieden 'front-to-back' en 'back-to-front' koeling functies en kunnen geconfigureerd worden met een DC power supply. Tot wel 10 EX3300 switches kunnen gecombineerd worden tot één logische entiteit dankzij 'Juniper's Virtuele Chassis technologie'. Deze technologie levert je een 'pay-as-you-grow' oplossing voor netwerkuitbreidingen.

EX3300

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX3300 kenmerken

In het veld beproefde Juniper-technologie

Een cloud-grade architectuur, gekoppeld aan het Junos OS, maakt het mogelijk dat EX-serie switches altijd betrouwbare betrouwbaarheid bieden voor elke toepassing.

Virtueel chassis

Met de Virtual Chassis-technologie kunnen meerdere onderling verbonden EX Series-switches als één logisch apparaat functioneren, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Innovatief switchontwerp

Innovatief, kosteneffectief switchontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme beheer- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Vereenvoudigde netwerktopologieën en -bewerkingen

Draadsnelheden bij hoge 1GbE-, 10GbE- en 40GbE-poortdichtheden vereenvoudigen drastisch de netwerktopologieën en -bewerkingen.

Gebouwd om te schalen

Functies voor operationele eenvoud en een betaal-als-u-groeit-ontwerp helpen u het netwerk te schalen terwijl uw bedrijf groeit.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer