Elite partner

Juniper Networks EX2300

Compacte, performante access switches voor kleine ondernemingen en convergerende netwerken.

De EX2300 Ethernet Switch biedt een compacte, kostenefficiënte oplossing voor kleine netwerkomgevingen waar de ruimte en voeding van de netwerktoestellen het belangrijkste zijn. Door een kleine 1 U footprint, is de EX2300 perfect voor Layer2-installaties in kleine omgevingen, winkels en werkgroepen, met toegang tot grotere netwerken.

Er zijn twee EX2300 Switch modellen beschikbaar, beiden met 24x of 48x 10/100/1000BASE-T poorten in een enkele  setup. Beide modellen werken ook met of zonder IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) of 802.3at PoE+ voor het voeden van aangebouwde netwerktoestellen. Optioneel zijn er 4x10GbE uplink poorten op de voorzijde beschikbaar om connectiviteit te voorzien verderop in het netwerk.

De EX2300 Switches ondersteunen 'Juniper’s Virtuele Chassis technologie'. Deze technologie maakt het mogelijk om vier Switches als één logische entiteit te beheren. Dit type Switch kan tevens worden gebruikt in een Junos Fusion Enterprise architectuur, wat het mogelijk maakt om een groot aantal Switches samen te brengen in een logisch management platform.

Juniper Networks EX2300

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX2300 kenmerken

Innovatief ontwerp

Innovatief, kosteneffectief switchontwerp vermindert kosten en complexiteit, terwijl uniforme management- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Virtueel chassis

Met Virtual Chassis-technologie werken maximaal vier onderling verbonden EX2300-switches als één logisch apparaat, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Altijd betrouwbare betrouwbaarheid

Gebaseerd op een in de praktijk beproefde Juniper-architectuur en het Junos-besturingssysteem, bieden EX Series-switches altijd betrouwbare informatie voor elke toepassing.

Gecentraliseerd beheer met Junos Fusion

Wanneer ze worden ingezet als satellietapparaten in een Junos Fusion Enterprise-omgeving, kunnen grote aantallen EX2300-switches vanuit één interface worden beheerd.

Hoge poortdichtheden en wire-speed prestaties

Hoge 1GbE- en 10GbE-poortdichtheden en wire-speed prestaties bieden flexibiliteit bij het maken van netwerktopologieën.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer