Elite partner

Juniper Networks EX2300 Multigigabit

Compacte, performante multigigabit access Switches.

De EX2300 MultiGigabit Ethernet Switch is een compacte 1U hoge capaciteit Switch voor kleinschalige netwerken waar er een gebrek is aan power, ruimte en budget. Het verbinden van 802.11ac  Wave 2 WiFi Access Points met de EX2300 Multigigabit Switches levert een investeringsbesparing op door de bestaande kabel infrastructuur te hergebruiken en toch aan de vereisten voor multigigabit snelheden en hogere bandbreedte te voldoen. De EX2300 Multigigabit Switches zijn ideaal om bestaande access netwerken te vernieuwen of nieuwe campusomgevingen en kleine tot middelgrote vestigingen op te bouwen die multigigabit poorten vereisen op de access switch.EX2300 Multigigabit Er zijn twee EX2300 Multigigabit Switch modellen beschikbaar, namelijk een 24x of 48x 10/100 Mbps/1GbE/2.5GbE-T. Beide types bieden IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE)/802.3at PoE+ voor het voeden van netwerktoestellen. Elke Switch heeft een 10GbE small form-factor pluggable plus transceiver (SPF+ transceiver) poorten ter beschikking als uplink naar andere access of distributie switches.

De EX2300 Multigigabit Switches ondersteunen 'Juniper’s Virtual Chassis technologie’, wat het mogelijk maakt om tot 4 switches als één logische entiteit te beheren. Dit type switches kan ook samen met de bestaande niet-multigigabitEX2300 een Virtual Chassis vormen. Dit type Switch kan tevens gebruikt worden in een Junos Fusion Enterprise architectuur, wat het mogelijk maakt om een groot aantal access Switches samen te brengen in een logisch management platform.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX2300 Multigigabit kenmerken

Entry-Level Multigigabit Switch

Een toekomstgerichte investering, aangezien de industrie een overgang maakt naar multigigabit snelheden en dit door gebruik te maken van de bestaande bekabeling.

Innovatief Design

Het innovatief en kostenefficiënt design van de Switch beperkt de complexiteit en dit door de vereenvoudiging van het monitoringssysteem, het uniforme management en de automatisatie.

Virtuele Chassis

Met de Virtuele Chassis technologie kan je tot vier EX2300/EX2300 Multigigabit switches met elkaar verbinden en beheren als één entiteit. Dit verlaagt de operationele kost en maakt het management van de Switches een stuk eenvoudiger.

Acht QoS Queues

Acht QoS queues per Switch poort zorgen ervoor dat voice, video en groter dataverkeer per categorie geprioriteerd worden. Dit biedt de mogelijkheid om verschillende netwerkdiensten te convergeren, zoals video surveillance, toegangssystemen tot gebouwen, digitale telefonie, etc.

Hoge Betrouwbaarheid

Gebaseerd op een in de praktijk bewezen Juniper architectuur en de Junos OS, leveren de EX Switches een hoge betrouwbaarheid voor elke toepassing.

Centraal Management met Junos Fusion Enterprise

In een Junos Fusion Enterprise omgeving is het mogelijk om een groot aantal access switches samen te brengen in één logisch managementplatform.

Hoge concentratie van poorten en Wire-Speed Snelheden

Een hoge concentratie van 1GbE/2.5GbE/10GbE poorten en wire-speed snelheden, bieden flexibiliteit in het maken van nieuwe netwerken.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer