Elite partner

Juniper Networks EX2300-C

Geluidloos design voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

De EX2300-C Ethernet Switch biedt een compacte, weinig verbruikende en kostenefficiënte oplossing voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Door het weglaten van een ventilatiesysteem, werkt de EX2300-C volledig geluidloos en bijgevolg uitermate geschikt voor open kantoren, winkels en kleinere ruimtes.

De EX2300-C heeft 12x 10/100/1000BASE-T poorten op de voorzijde en twee optionele SFP+ 10GbE uplink poorten voor connectiviteit verderop in het netwerk. De poorten zijn beschikbaar met of zonder IEEE 802.3af Power over Ethernet (PoE) of 802.3at PoE+ voor het voeden van verbonden netwerktoestellen.

EX2300-C

Gecombineerd met een compatibele EX Series switch, ondersteunen de EX2300-C Switches 'Juniper’s Virtual Chassis technologie'. Je kan tot drie EX2300-C Switches combineren met een vierde EX Series switch, zodat alle platformen als één logische entiteit kunnen werken. De EX2300-C kan tevens worden gebruikt in een Junos Fusion Enterprise architectuur, wat het mogelijk maakt om een groot aantal Switches samen te brengen in één logisch management platform.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX2300-C Kenmerken

Ventilatorloos ontwerp

Stille, luchtgekoelde schakelaars maken geen gebruik van interne ventilatoren, verminderen het stroomverbruik en verbeteren de betrouwbaarheid door bewegende onderdelen te verwijderen die kunnen falen.

Virtueel chassis

Met Virtual Chassis-technologie werken maximaal vier onderling verbonden EX2300-C-switches als één logisch apparaat, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Altijd betrouwbare betrouwbaarheid

Gebaseerd op een in de praktijk bewezen Juniper-architectuur en het Junos-besturingssysteem, bieden EX2300-C-switches altijd betrouwbare informatie voor elke toepassing.

Gecentraliseerd beheer met Junos Fusion

Wanneer ze worden ingezet als satellietapparaten in een Junos Fusion Enterprise-omgeving, kunnen grote aantallen EX2300-switches vanuit één interface worden beheerd.

Innovatief ontwerp

Uniek, kosteneffectief switchontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme management- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer