Elite partner

Juniper Networks EX2200

Voor vestiging- en campusnetwerken.

De EX2200 Ethernet Switch is ideaal voor Layer2 installaties van vestigings- en campusnetwerken. De EX2200 werkt even performant als gelijkaardige, maar duurdere producten.

EX2200 Switches zijn low power, low acoustic en 1 U toestellen speciaal ontworpen voor 19" racks en zijn daarmee een economische oplossing voor netwerken met een gewenste lagere capaciteit.

EX2200

Zowel de 24, als 48x10/100/1000BASE-T port modellen zijn beschikbaar, met optioneel 802.3af Power over Ethernet (PoE) of 802.3at PoE+ voor het ondersteunen van netwerktoestellen zoals telefoons, video camera's, wireless LAN (WLAN) access points en videofoons.

EX2200 Switches zijn breed inzetbaar en kunnen gecombineerd worden met 'Juniper’s Virtual Chassis Technology'. Deze combineert vier units als één logische setup. Door middel van 'Front panel Gigabit Ethernet uplink ports' verbinden de EX2200 Switches makkelijk op de backbone van het netwerk.

  • Tot 52x1GbE
  • 8 QoS Queues/Poorten
  • Virtuele Chassis

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Kenmerken van de EX2200

Bewezen Juniper-technologie

Dankzij de cloud-grade architectuur en het Junos-besturingssysteem bieden de switches in de EX Series 'always-on' betrouwbaarheid voor alle applicaties.

Beheer van beveiligingsrisico's

Het beheer van risico's wordt uitgevoerd met behulp van Unified Access Control (UAC). Daarmee zorgen de switches op dynamische wijze voor netwerkbeveiliging, gasttoegang en Quality of Service op basis van identiteit.

Krachtige prestaties

Dankzij een hoge poortdichtheid en snelheden van 1 GbE, 10 GbE en 40 GbE kan de netwerktopologie veel eenvoudiger blijven.

Acht QoS-wachtrijen

Met acht QoS-wachtrijen per poort kunnen spraak, video en meerdere niveaus aan dataverkeer optimaal worden geprioriteerd. Bovendien blijft er ruimte over voor het samenvoegen van andere netwerken, voor bijvoorbeeld automatisering en videobeveiliging.

Innovatief ontwerp

Dankzij het innovatieve, kosteneffectieve ontwerp van de switch worden nieuwe architecturen mogelijk waarmee je kosten en complexiteit vermindert. Daarnaast zorgen samengevoegde tools voor beheer en automatisering voor geconsolideerde systeemmonitoring.

Virtueel Chassis

Met de Virtual Chassis-technologie kunnen meerdere EX Series-switches samenwerken als een enkel logisch apparaat, waardoor de operationele kosten omlaag gaan en het beheer eenvoudiger wordt.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer