Elite partner

Juniper Networks EX2200-C

Voor open kantoren en kleinere ruimtes.

De EX2200-C Compact Ethernet Switch is een economische oplossing met een laag instapniveau en het beste geschikt voor netwerken met een gewenste lagere capaciteit, voornamelijk te vinden in kleine en middelgrote ondernemingen.

Door het weglaten van een ventilatiesysteem, werkt de EX2200-C volledig geluidloos en is deze uitermate geschikt voor open kantoren, winkels en kleinere ruimtes.EX2200-C

Juniper EX2200-C specificaties

De EX2200-C bestaat uit 12 front-panel 10/100/1000BASE-T poorten, met of zonder 802.3at Power over Ethernet Plus (PoE+). Door middel van de PoE+ standaard, kan de EX2200-C netwerktoestellen voeden zoals telefoons, video camera's, meerdere radio IEEE 802.11 wireless LAN (WLAN) access points, en videofoons in verschillende netwerkomgevingen.

De EX2200-C is breed inzetbaar en kan samen met een compatibele EX Series Switch worden gebruikt in een Juniper Virtuele Chassis configuratie. Je kan tot drie EX2200-C Switches combineren met een vierde EX Series switch, zodat alle platformen als één logische entiteit kunnen werken.

  • Geluidloos
  • Tot 48x1GbE
  • 8 QoS Queues/Port
  • Virtuele Chassis

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Juniper EX2200-C Kenmerken

Ventilatorloos ontwerp

Stille, luchtgekoelde schakelaars maken geen gebruik van interne ventilatoren, verminderen het stroomverbruik en verbeteren de betrouwbaarheid door bewegende onderdelen te verwijderen die kunnen falen.

Beveiligingsrisicobeheer

Security Risk Management integreert Unified Access Control (UAC) om EX Series-switches te helpen bij het dynamisch leveren van netwerkbeveiliging, gasttoegang en op identiteit gebaseerde Quality of Service (QoS).

Acht QoS-wachtrijen

Acht QoS-wachtrijen per switch-poort zorgen voor een juiste prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer, met ruimte om andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobeveiligingssystemen.

Innovatief ontwerp

Innovatief, kosteneffectief switchontwerp maakt nieuwe architecturen mogelijk die kosten en complexiteit verminderen, terwijl uniforme beheer- en automatiseringshulpmiddelen systeembewaking consolideren.

Virtueel chassis

Met de Virtual Chassis-technologie kunnen meerdere onderling verbonden EX Series-switches als één logisch apparaat functioneren, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en het beheer wordt vereenvoudigd.

In het veld beproefde Juniper-technologie

Een cloud-grade architectuur, gekoppeld aan het Junos OS, maakt het mogelijk dat de EX2200-C switches altijd betrouwbare betrouwbaarheid bieden voor elke toepassing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer