Elite partner

EX Series redundant power system (RPS)

Back-up power voor EX2200 en EX3300 Switches.

Het EX Series Redundant Power Systeem (RPS) is een back-up systeem bestaande uit drie 'hot-switchable' stroomvoorzieningen. Je kan tot zes EX 2200 en EX3300 Ethernet Switches and EX3300 Ethernet Switches verbinden met de EX RPS en deze kan tot drie Switches op hetzelfde moment van voeding voorzien. Het systeem beschermt ook tegen kortsluitingen en hoogspanning.

De prioriteit voor voeding kan aangepast worden per Switch naar een gelijke hoeveelheid of met een bepaalde voorkeur. Het RPS systeem biedt ononderbroken vermogen voor 'Power over Ethernet (PoE)' circuits om een continue werking te verzekeren bij een stroomstoring en kan eenvoudig worden beheerd en geconfigureerd vanuit elk CLI van een verbonden EX Series Switch.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

EX RPS kenmerken

Ondersteuning voor maximaal zes switches

Kan worden aangesloten op maximaal zes schakelaars (elke combinatie van EX2200 en EX3300s) met behulp van RPS-schakelaaraansluitingen.

Gelijktijdige back-upstroom naar drie switches

Biedt back-upstroom voor drie schakelaars tegelijk.

Hoogspannings- en kortsluitbeveiliging

Biedt integrale bescherming tegen hoogspanningsingang en -uitgang, evenals tegen kortsluiting.

Geen-PoE en PoE-schakelaars

Een enkele voeding in de RPS kan maximaal twee niet-PoE-switches of één PoE-geactiveerde switch actief voeden.

CLI Managed

Kan worden beheerd en geconfigureerd vanuit de CLI van een aangesloten EX-serie switch.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer