Juniper Networks

EX Serie Ethernet Switches

Optimaal beschikbare, krachtige ethernet switches.

Voor betere economische bedrijfsnetwerken

De EX Series Ethernet Switches van Juniper Networks vertegenwoordigen een nieuw tijdperk in networking en leveren krachtige, carrier-class oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van samengevoegde netwerken van nevenvestigingen, campussen en datacenters. De Juniper EX Series is een reeks ethernet netwerkswitches die draaien op JUNOS, het netwerkbesturingssysteem van Juniper.

De EX switches ondersteunen een reeks cruciale eigenschappen, zoals hoge beschikbaarheid en netwerktoegangscontrole (NAC). De NAC-ondersteuning, door Juniper Unified Access Control (UAC) genoemd, stelt de switches in staat om zelf de toegangspolicies te handhaven en daarvoor niet afhankelijk te zijn van firewalls, VPN gateways of switches die door andere leveranciers zijn gebouwd.

Toegangsswitches

Toegangsswitches met een vaste configuratie van 1 GbE die toegang verschaffen tot het bedrijfsnetwerk en beschikbaar zijn met PoE en Media Access Control Security (MACsec) encryptie.

EX2200: zuinige, stille 1U-apparaten vormen een economische oplossing voor nevenvestigingen en campusnetwerken.

EX2200-C: ventilatorloos instapmodel voor low-density deployments in nevenvestigingen en werkgroepomgevingen.

EX2300: compacte, high-density en kosteneffectieve switch voor kleine netwerkomgevingen waar ruimte en vermogen prioriteit hebben.

EX2300-C: compacte en energiezuinige switch voor low-density nevenvestigingen en werkgroepen. Dankzij een ventilatorloos design ideaal voor toepassing in open kantoren en commerciële toepassingen.

EX3300: compacte switches voor veeleisende geconvergeerde bedrijfstoegang.

EX3400: kosteneffectieve toegangsswitches met de performance, de flexibiliteit en het beheergemak dat voorheen uitsluitend bekend was van high-end platforms.

EX4200: flexibele, stackbare switchingoplossing voor datacenters en campussen.

EX4300: ondersteunt deployments voor toegang tot en aggregatie van filialen, campussen en datacenters.

EX-RPS: redundant power system (RPS) levert back-upstroom voor Juniper Networks EX2200 en EX3300 Ethernet Switches.

Aggregatieswitches

Aggregatieswitches met een vaste configuratie van 10 GbE voor high-density deployments op campusnetwerken.

EX4550: is een compact, krachtig platform voor deployment in datacenters, op campussen en bij serviceproviders.

EX4600: levert een schaalbare 10 GbE oplossing voor high-density campusaggregatie en deployment op kleine campussen.

Core switches

Flexibele core switching op high-density bedrijfscampussen voor missiekritieke deployments. 

EX9200: SDN-ready, met de flexibiliteit en schaalbaarheid die nodig is voor agility en groei van de onderneming.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Eigenschappen

Een enkele beheerlocatie

Eenvoudig beheer dankzij onderling gekoppelde switches met ondersteuning voor Virtual Chassis, Virtual Chassis Fabric en Junos Fusion Enterprise en die werken als één gemeenschappelijk logisch apparaat.

Acht quality-of-service (QoS) wachtrijen per poort

Flexibele configuratieopties waarborgen de juist prioritering van spraak, video en meerdere niveaus van dataverkeer. Daarbij is er ruimte om ook andere netwerken te convergeren, zoals gebouwautomatisering en videobewakingssystemen.

Beheer van beveiligingsrisico's

Via geïntegreerde Unified Access Control (UAC) zijn de switches uit de EX Series in staat om op dynamische wijze het netwerk te beschermen, gasten toegang te verschaffen en identity-based QoS te leveren.

Wire-speed performance

Hoge poortdichtheden van 1 GbE, 10 GbE, 40 GbE en 100 GbE maken netwerktopologie en operations aanzienlijk eenvoudiger.

Innovatief, kosteneffectief ontwerp

Ondersteuning voor meerdere architecturen in een cloud-grade productfamilie, gekoppeld aan het Junos OS verlaagt kosten en complexiteit, terwijl samengevoegde beheer- en automatiseringstools de monitoring van het systeem consolideren.

Hoge beschikbaarheid

Dubbele interne AC-voeding met load-sharing en redundante, in snelheid variabele ventilatoren beschermen de switches tegen storingen in de stroomvoorziening of een defect aan een ventilator en verbeteren zo de uptime van het systeem.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer