Elite Partner

Juniper Networks - Switching

Build More Than A Network.

Verbeter het rendement van je netwerk met high-density ethernetswitching voor externe vestigingen, de campus en het datacenter.

EX Series-ethernetswitches

Deze cloud-grade switches zijn bedoeld voor geconvergeerde kantoor-, campus- en datacenternetwerken en voor serviceproviders. Ze komen tegemoet aan de behoefte aan hoge beschikbaarheid, unified communications en virtualisatie.

QFX Series

De switches in de QFX Series zijn geschikt voor de moderne en veeleisende omgevingen bij grote bedrijven en serviceproviders. Dit krachtige high-density platform is ontworpen voor top-of-rack, end-of-row en spine-and-core aggregatie-implementaties in geavanceerde datacenteromgevingen.

OCX1100

De OCX1100 open netwerkswitch is een OCP-hardwareplatform (Open Compute Project) dat draait op het Junos-besturingssysteem en kosteneffectieve switching levert voor cloudimplementaties.

Switching-architecturen voor datacenters

De switches van Juniper bieden de krachtige high-density platforms die onmisbaar zijn voor innovatieve datacenters die moeten kunnen opschalen naar duizenden poorten.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer