Elite partner

Juniper Networks NFX Serie Network Services Platform

Universele CPE voor veilige SD-WAN en servicelevering.

Het NFX Network Services Platform biedt veilige, normconforme CPE-apparaten die het maken en leveren van netwerkdiensten vereenvoudigen.

Het NFX netwerk services platform biedt een flexibele, veilige, on-demand netwerkservicebeleving aan grote bedrijven. De NFX-serie is een integraal onderdeel van Juniper's volledig geautomatiseerde software-gedefinieerde WAN (SD-WAN), veilige router en next-gen firewall-oplossingen. Dit krachtige universele CPE-platform levert dynamische SD-WAN-functionaliteit met Zero Touch Provisioning (ZTP), nextgeneration netwerk beveiliging en een portfolio van managed services. De NFX-serie ondersteunt meerdere VNF's van Juniper en derden op één apparaat, waardoor zakelijke klanten de implementatie van applicaties op geografische locaties kunnen versnellen met een enkele, geautomatiseerde, zeer schaalbare oplossing.

Het Juniper Networks NFX netwerkserviceplatform omvat de NFX150, NFX250 en NFX350, die veilige, standaardconforme, redundante apparaten voor klantlocaties aanbieden die het creëren en leveren van netwerkdiensten vereenvoudigen. Dit stelt serviceproviders in staat om innovatieve managed services te leveren met flexibiliteit en schaalbaarheid, terwijl bedrijven de connectiviteit van filialen kunnen automatiseren en versnellen.

Meer dan ooit vertrouwen ondernemingen op internet om hun bedrijfsvoering te ondersteunen. Deze toenemende afhankelijkheid van internet voor toegang tot geografisch verspreide datacenters en de veelheid aan missiekritieke cloud-gebaseerde applicaties maken filialen moeilijk te beheren, onderhouden en upgraden. Snelle bedrijfsuitbreiding, zowel lokaal als internationaal, creëert ook nieuwe uitdagingen voor de inzet en connectiviteit van filialen. Ondernemingen hebben een oplossing nodig die op aanvraag filialen kan creëren, de implementatie van de service kan versnellen en onmiddellijk zakelijke updates en beveiligingsbeleid kan toepassen op een divers en groeiend aantal bedrijfstoepassingen en filialen.

Hoewel traditionele CPE-apparaten (Customer Premises Equipment) de markt al jaren goed bedienen, zijn veel van deze apparaten gesloten, speciaal voor Layer 2 ontwikkelde platforms die niet de flexibiliteit, wendbaarheid, betrouwbaarheid of schaalbaarheid bieden die nodig is om een ​​flexibele cloudimplementatie te ondersteunen . Als gevolg hiervan remmen deze apparaten vaak innovatie - of erger nog, - bemoeilijken de mogelijkheid om configuratie- en voorzieningenbeheer te automatiseren. De NFX-serie apparaten werken op basis van Juniper Contrail.

Service Orchestration om volledig geautomatiseerde SD-WAN, veilige router en Cloud CPE-oplossingen te leveren. Of je nu een zakelijke onderneming of een serviceprovider bent, deze geautomatiseerde, softwaregedreven oplossing biedt dynamisch nieuwe services, mogelijk gemaakt door Juniper of gevirtualiseerde netwerkfuncties (VNF's) van derden, op aanvraag, wat resulteert in een vrijwel onmiddellijke dienstverlening. De Zero Touch Provisioning (ZTP) -functionaliteit vereenvoudigt de connectiviteit van het filiaalnetwerk aanzienlijk voor initiële implementatie en doorlopend beheer. Daaropvolgende service-updates en beleidswijzigingen worden consequent en dynamisch in het bestaande apparaat ingevoegd, wat resulteert in operationele efficiëntie voor serviceproviders en zakelijke klanten door serviceonderbrekingen en bedrijfsstoringen te beperken of zelfs te elimineren.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Kenmerken

Hoge betrouwbaarheid

Geactiveerd door in de praktijk bewezen Juniper-technologie en Junos OS, biedt carrier-grade betrouwbaarheid voor elke toepassing.

Veilige virtuale services

Biedt dezelfde proactieve mogelijkheden als de firewalls uit de SRX-serie.

SD-WAN Functionaliteit

Wijst veilig workloads toe aan meerdere enterprise WAN-connectiviteitsopties, effectief en efficiënt.

Wire-Speed Performance

Vereenvoudigt netwerktopologieën en operaties aanzienlijk met lokale 10GbE-prestaties.

Support voor Cloud CPE

Ondersteunt gedistribueerde en hybride Juniper Cloud CPE-implementatiemodellen, met behulp van Contrail Service Orchestration voor geïntegreerde automatische dynamische detectie en configuratie van voorzieningen.

Open Framework

Ondersteunt gevirtualiseerde netwerkfuncties van derden (VNF's) voor verbeterde on-site serviceflexibiliteit.

Wireless 4G/LTE Support

De NFX150 draadloze LTE-modem maakt directe connectiviteit mogelijk voordat de vaste netwerkdienst op locatie wordt geleverd, en kan blijven werken als een van meerdere verbindingsopties voor continue distributie van workloads over het WAN.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer