Juniper Networks

Contrail Enterprise Multicloud

Versimpel je route naar de multicloud.

De tijd dat TCO de belangrijkste maatstaf was voor het succes van de bedrijfs-IT ligt achter ons. Tegenwoordig moet de IT-omgeving net zo snel bewegen als de onderneming zelf. Daarvoor is het nodig om dingen goed te doen, zonder te wachten. Want de toekomst ligt open voor wie snel is.

Moderne IT gaat echter niet om het versnellen van legacy-infrastructuur. Belangrijker is het om nieuwe technologieën, zoals publieke en private clouds, op een slimme manier in te zetten zodat ze sneller waarde opleveren voor jouw onderneming.

De vraag hierbij is: hoe kun je snel bewegen als je actief bent in een diverse omgeving? Hoe zorg je dat snelheid niet ten koste gaat van veiligheid?

Junipers Contrail Enterprise Multicloud is speciaal ontwikkeld om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zodat jij snel kunt bewegen en tegelijk volledig beschermd bent. Contrail Enterprise Multicloud is een cloud-grade oplossing die connectiviteit, applicatiebeveiliging en unified operations biedt voor een eenvoudige en veilige migratie naar de multicloud.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer