Juniper Networks

Contrail Edge Cloud

Het potentieel van de network edge benutten.

Voor serviceproviders met beperkte ruimte en stroomcapaciteit, die op een kostenefficiënte manier nieuwe services implementeren op de edge van het netwerk, is Contrail Edge Cloud ontworpen. Het abstraheert en virtualiseert compute-, opslag- en netwerkresources (kosten-)efficiënt en op edge-omgevingen zoals centrale kantoren, basisstations, hubs en switching-sites. Contrail Edge Cloud versnelt het creëren van services aan de edge van het netwerk door low-latency, eenvoudige, geautomatiseerde levering te bieden, zónder de rijke functionaliteiten van een beveiligde multitenant-cloud op te offeren.

Contrail Networking, Security en opstap naar 5G

Als onderdeel van deze toonaangevende SDN-oplossing, biedt Contrail Edge Cloud de mogelijkheden van Contrail Networking en Contrail Security, aangevuld met Kubernetes, voor geavanceerde containernetwerken, beveiliging en de serviceketen. Met deze functionaliteit implementeer je op een eenvoudige manier nieuwe low-latency-services voor onder andere IoT, gaming services en connected cars dichtbij eindgebruiker. Hierdoor vereenvoudig je eveneens het beheer en genereer je inkomsten met nieuwe innovatieve services. Contrail Edge Cloud is eveneens een belangrijke onramp tot 5G terwijl je jouw netwerk uitbreidt.

Contrail Edge Cloud biedt eveneens geïntegreerde beveiliging en analyse om je netwerk veilig en betrouwbaar te houden.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Kenmerken

Ultrakleine voetafdruk

Optimaliseert omgevingen met beperkte of beperkte ruimte zonder de rijke functionaliteit van een beveiligde multitenant-cloud op te offeren.

Zero Touch-bewerkingen

Minimaliseert de behoefte aan getrainde veldondersteuning door een zeer fouttolerant, robuust ontwerp.

Hoge beschikbaarheid

Biedt vijf-negens beschikbaarheid voor multitenant verkeer, load balancing, beheer en orkestratie-elasticiteit en snelle foutdetectie en herstel.

Analytics

Real-time monitoring en analytics voor edge cloud, virtuele machines in OpenStack en Kubernetes-containers, renderbewerkingen eenvoudiger en effectiever.

Gecentraliseerde orkestratie

Definieer eenmalig een beleid en pas deze overal in het netwerk toe; Alle fysieke en logische elementen (servers, switches, virtuele machines, virtuele netwerken en containers) controleren.

Geïntegreerde beveiliging

Inclusief micro-segmentatie, codering, L4-firewall (Contrail-beveiliging) en L7-firewall (cSRX Container Firewall).

Netwerkintelligentie

Past zich aan variabele beperkingen voor bronnen en connectiviteit aan door virtuele machines en containers om te draaien binnen de gedistribueerde edge cloud.

Deployment Flexibility

Werkt op standaard x86-servers, met een gecentraliseerd besturingsvlak dat zich in het datacenter bevindt.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer