Elite partner

Juniper Networks Contrail

SDN-management en beheersoftware voor eenvoudige servicelevering.

Contrail biedt intelligente automatisering, applicatiebeveiliging en ononderbroken betrouwbaarheid voor de cloud en NFV.

IT-afdelingen bij bedrijven staan onder hoge druk. Ze moeten agile werken en meer waarde leveren aan de business door te gaan werken met hybride-cloudarchitecturen en services zoals Infrastructure as a Service (IaaS), Container as a Service (CaaS) en Platform as a Service (PaaS) te leveren aan hun stakeholders.

Van serviceproviders wordt verwacht dat ze snel winstgevende nieuwe en gedifferentieerde services aanbieden en tegelijkertijd kosten verlagen. Voor veel traditionele netwerkserviceproviders en nieuwe cloudserviceproviders is het uitbreiden van hun portfolio ter ondersteuning van Network Functions Virtualization (NFV) en XaaS (oftewel IT as a Service, Software as a Service, enz.) de manier om meer opbrengsten en differentiatie te realiseren. Ondernemingen en serviceproviders verwachten dat ze hun bestaande fysieke infrastructuur, die miljoenen euro's aan apparatuur en jarenlange operationele ervaring vertegenwoordigt, kunnen migreren naar de cloud zonder dat ze alles hoeven te vervangen.

Juniper Networks® Contrail Networking biedt de oplossing voor deze uitdagingen. Onze aanpak is helemaal gebaseerd op software-defined networking en wordt niet begrensd door de beperkingen en use cases van de meeste fysieke infrastructuren, orchestration-systemen, DevOps-tooling, virtualisatie-runtimes en besturingssystemen. Het vormt een eenduidig beleid voor netwerkautomatisering inclusief al die variabelen. Daarmee zorgt het voor naadloze integratie voor systemen zoals: Kubernetes, OpenShift, Mesos, OpenStack, VMware, diverse populaire DevOps-tools zoals Ansible en een variëteit aan Linux-besturingssystemen met of zonder virtualisatie, zoals KVM en Docker-containers.

Contrail Networking vergemakkelijkt de migratie naar de cloud met een virtuele overlay-laag voor het netwerk. Die laag biedt virtuele routering, bridging en netwerkservices (IPAM, NAT, beveiliging, loadbalancing, VPN's enzovoort) bovenop elk fysiek netwerk of IP-cloudnetwerk. Daarnaast levert het een multi-tenantstructuur en API-compatibiliteit met multi-tenant publieke clouds zoals Amazon Web Services (AWS) en virtuele private clouds (VPC), voor een echt coherente beleidssemantiek voor hybride-cloudomgevingen.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer