Juniper Networks

SRX5800 Services Gateway

Een ongekende schaalbaarheid voor het beveiligen van de meest uitdagende netwerken.

De SRX5800 Services Gateway is een bekroond next generation beveiligingsplatform, gebaseerd op een innovatieve architectuur die uitstekende prestaties, schaalbaarheid en service-integratie combineert.

De SRX5800 is uiterst geschikt voor service providers, grote ondernemingen en netwerken in de publieke sector. De SRX5800 ondersteunt een firewall van 2 Tbps, een carrier-grade betrouwbaarheid van 99,9999, meer dan 100 Gbps intrusion prevention system (IPS) en een recordbrekende 100 miljoen gelijktijdige gebruikers.

De SRX5800 levert het meest open en schaalbare platform voor threat intelligence. De geïntegreerde threat intelligence biedt een aangepaste bescherming tegen command and control (C & C) -gerelateerde botnets en malware, evenals een dynamische handhaving van het beleid op basis van GeoIP- en dreigingsgegevens, met informatie van de door Juniper geleverde feeds. Bij bedrijven die een eigen verzameling maken van bedreigingen, kan de SRX5800 ook gebruikt worden als handhavingspunt voor feeds op maat en van externe partijen. Dit ter bescherming van geavanceerde bedreigingen die uniek zijn binnen je omgeving.

SRX5800

De enorm schaalbare SRX5800 Services Gateway is uitgerust met een volledig assortiment aan geïntegreerde beveiligingsfuncties en biedt u een optimale oplossing voor het beveiligen van grote bedrijfsdatacenters, hosted of colocated datacenters en de infrastructuur van service providers. 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer