Juniper Networks

SRX5600 Services Gateway

Uiterst geschikt voor het beveiligen van grote bedrijven en service providers.

De SRX5600 Services Gateway is een next-generation beveiligingsplatform dat bij uitstek geschikt is voor de netwerken van Service Providers, grote ondernemingen en openbare netwerken.

Gebaseerd op een innovatieve architectuur die uitstekende prestaties, schaalbaarheid en service-integratie biedt, levert de SRX5600 het meest open en schaalbare beveiligingsplatform in de branche. Geïntegreerde bedreigingsintelligentie biedt aangepaste bescherming tegen command en control (C & C) -gerelateerde botnets en malware, alsook een policy forceren op basis van GeoIP-gegevens en dit door Juniper geleverde feeds. Bedrijven die beschikken over hun eigen bedreigingsintelligentie, kunnen de SRX5600 ook gebruiken als bescherming tegen geavanceerde bedreigingen die uniek zijn voor hun branche.

SRX5600

De buitengewone schaalbaarheid van de SRX5600 Services Gateway, maakt de firewall uitermate geschikt voor het beveiligen van grote bedrijfsdatacenters, de infrastructuur van Service Providers, en next-generation services en toepassingen, evenals voor het afdwingen van een uniek beveiligingsbeleid per zone.

De SRX5600 ondersteunt firewallprestaties tot 960 Gbps, geavanceerde anti-threat mogelijkheden en een ongekend aantal gelijktijdige gebruikerssessies tot wel100 miljoen op een zeer betrouwbaar systeem, met een beschikbaarheid van 99,9999.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer