Juniper Networks

SRX550 Services Gateway

Secure services gateways voor middelgrote tot grote organisaties.

De SRX550 Services Gateway is een alles-in-één oplossing die de beveiliging, routing, switching en WAN-connectiviteit samenbrengt in een enkel 2U-apparaat. Het is een robuuste, zeer flexibele firewall voor next-generation security, die netwerkfunctionaliteit levert voor het beschermen van de middelgrote tot grote bedrijven met een firewall capaciteit tot 5,5 Gbps, 1 Gbps IPsec VPN en een intrusion prevention system (IPS) van 800 Mbps.

De SRX550 ondersteunt next-generation firewall mogelijkheden zoals IPS, zichtbaarheid en controle over de toepassingen, alsook unified threat management (UTM) -functies, waaronder antivirus, antispam en verbeterde webfiltering. Geïntegreerde beveiligingsinformatie biedt een aanpasbare bescherming tegen Command and Control (C&C) gerelateerde botnets, malware en bedreigingen van webtoepassingen. De SRX550 kan ook een policy uitvoeren op basis van GeoIP-gegevens uit de door Juniper geleverde feeds. IT-organisaties kunnen op hun beurt eigen aangepaste en externe feeds gebruiken voor een geavanceerde beveiliging tegen bedreigingen.

SRX550

De SRX550 is geoptimaliseerd voor het beveiligen en connecteren van middelgrote of grote bedrijven die geografisch verspreid zijn. Het biedt een kosteneffectieve en tevens schaalbare integratie van routerings-,  beveiligings-, en andere toepassingen voor kantoren. De IT-medewerkers kunnen de verschillende SRX550 op alle sites implementeren en beheren met behulp van het gecentraliseerde Junos Space Security Director-managementplatform.

NSS Labs, 's werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van informatiebeveiliging, beveelt de SRX550 aan omdat deze uitstekende prestaties levert, zelfs onder de hoogste belasting, in een architectuur die de next-generation firewall combineert met uitgebreide netwerkmogelijkheden.

 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

SRX550 Features

Comprehensive Security

De uitgebreide beveiliging van de SRX550 bestaat uit het volgende: multigigabit firewall, security intelligence via Spotlight Secure, policy enforcement gebaseerd op GeoIP data, UTM (waaronder IPS, application security, user role-based firewall controls, antivirus, antispam, en Web filtering), NAT, DoS, en QoS.

Scalable Performance

De schaalbare performantie maakt bijkomende services mogelijk zonder dat de performantie hieronder zou lijden.

Toonaangevende Betrouwbaarheid

De flexibiliteit van het systeem en het netwerk garanderen de toonaangevende betrouwbaarheid van overbodige hardware, overbodige componenten en de Junos OS Software.

Eenvoudige implementatie

De on- en off-box automatiseringsmogelijkheden en gecentraliseerd netwerkbeveiligingsbeheer vereenvoudigen de implementatie en het onderhoud van de SRX550 op geografisch verspreide locaties.

Gebruiksvriendelijke GUI

De eenvoudig te gebruiken on-box GUI maakt individueel apparaatbeheer mogelijk.

De eenvoudig te gebruiken on-box GUI maakt individueel apparaatbeheer mogelijk.

De WAN interface flexibiliteit voldoet aan de behoeften van elk netwerk.

Netwerk Segmentatie

Netwerk segmentatie stelt beheerders in staat om de beveiliging en het beleid aan te passen.

Robuuste Routing Engine

Een robuuste RE onderscheidt gegevens en besturingsvlakken om de implementatie van geconsolideerde routerings- en beveiligingsapparaten mogelijk te maken.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer