Juniper Networks

SRX5400 Services Gateway

Uiterst geschikt voor het beveiligen van grote bedrijven en data centers.

De SRX5400 Services Gateway is next-generation beveiligingsplatform dat bij uitstek geschikt is voor grote ondernemingen, Service Providers en netwerken in de publieke sector. De SRX5400 is gebaseerd op een geavanceerde architectuur, maakt gebruik van krachtige lijnkaarten en biedt ongeëvenaarde connectiviteit, prestaties en service-integratie.

De SRX5400 is het meest open, schaalbare beveiligingsplatform in de branche. Geïntegreerde bedreigingsintelligentie biedt adaptieve bescherming tegen command & control (C & C) -gerelateerde botnets en malware, alsook een policy forceren op basis van GeoIP-gegevens en dit door Juniper geleverde feeds. Bedrijven die beschikken over hun eigen bedreigingsintelligentie, kunnen de SRX5400 ook gebruiken als bescherming tegen geavanceerde bedreigingen die uniek zijn voor hun branche.

SRX5400

Een uitstekende verhouding tussen prijs en prestaties met een kleine voetafdruk, maken de SRX5400 ideaal voor het beveiligen van bedrijven, datacenters, de infrastructuur van Service Providers en next-generation services en toepassingen.

De SRX5400 ondersteunt firewall-prestaties tot 480 Gbps, met geavanceerde anti-threat mogelijkheden en een ongekend aantal gelijktijdige gebruikerssessies tot 42 miljoen op een zeer betrouwbaar systeem, met een beschikbaarheid van 99,9999. Dit platform biedt zowel 10GbE, 40GbE en 100GbE interfaces voor maximale flexibiliteit.

 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer