Juniper Networks

SRX4600 Services Gateway

Schaalbare beveiliging binnen verscheidene omgevingen.

De krachtige SRX4600 next generation firewall biedt een snelle, schaalbare bescherming voor enterprise-cloud, campusnetwerken, cloud service providers en telco's. Met geïntegreerde malwarepreventie en een volledige reeks next generation services is de SRX4600 geoptimaliseerd om consistente bescherming te bieden in privé-cloudomgevingen.

Een versterking tegen geavanceerde bedreigingen en zero-day aanvallen is verzekerd met real-time updates van IPS-handtekeningen, toonaangevende antivirus- en URL-filtering, een uitgebreide zichtbaarheid van de toepassingen, identificatie van de gebruikers en een diepgaande inhoudsinspectie.

SRX4600

Als het centrale punt van uw verdediging, biedt de SRX4600 een ongeëvenaard beheer van uw beveiligingssysteem door een "single pane of glass" via de Junos Space Security Director.

De SRX4600 versterkt uw beveiliging terwijl het uw fysieke omgeving vereenvoudigt door high-performance routing en beveiliging te integreren in een enkel compact 1 U-apparaat. 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer