Juniper Networks

SRX4100 and SRX4200 Services Gateway

Het beveiligen van de enterprise campus en het volledige data center.

Het SRX4000 gamma van services-gateways biedt u geïntegreerde beveiligings- en netwerkfuncties voor het beschermen van next-generation services en toepassingen. Deze gateways zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote ondernemingen en datacenters. Ze kunnen ook dienen als veilige routers en VPN-concentrators.

De SRX4000-services Gateways stellen een nieuwe benchmark voor prijs en prestaties, terwijl ze een veilige migratie naar hybride clouds mogelijk maken.

Het SRX4000 gamma bestaat uit twee modellen, dewelke beide toonaangevende prestaties, schaalbaarheid en beveiliging bieden in een compact, 1 U platform:

  • De SRX4100 ondersteunt tot 20 Gbps IMIX en 5 Gbps next-generation firewall performance.
  • De SRX4200 ondersteunt tot 40 Gbps IMIX en 10 Gbps next-generation firewall performance.

Beide modellen bieden acht 10GbE kleine form-factor pluggable plus (SFP+) front-panel poorten.

SRX4100

De SRX4100 en SRX4200 ondersteunen ook Juniper Sky Advanced Threat Prevention (ATP), een cloud-gebaseerde service die zich voortdurend aanpast aan de dreigingen van vandaag om zo een dynamische anti-malwareoplossing te bieden.

Geïntegreerde beveiligingsinformatie biedt een adaptieve bescherming tegen bedreigingen voor command and control (C & C) -gerelateerde botnets en bedreigingen van webtoepassingen alsook een policy forceren op basis van GeoIP-gegevens. Klanten kunnen ook hun eigen feeds en feeds van derden gebruiken voor bescherming tegen geavanceerde malware en andere bedreigingen.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

 

Talk with an Expert

Speak with a solutions expert or architect. Give us a call or leave a message. Our team is ready for your business.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer