Juniper Networks

SRX3600 Services Gateway

Geschikt voor het beveiligen van data centers en server farms.

De SRX3600 Services Gateway is uitgerust met een volledig set aan geïntegreerde beveiligingsfuncties die perfect is voor het beveiligen van middelgrote tot grote bedrijfsdatacenters, gehoste of colocated datacenters en intelligente services en toepassingen.

De SRX3600 is een beveiligingsplatform van de nieuwe generatie met toonaangevende prestaties, schaalbaarheid en service-integratie levert in een middelgrote platform. Firewall ondersteunt tot 55 Gbps, in combinatie met een IPS tot 15 Gbps, en tot 15 Gbps IPsec VPN, plus maximaal 175.000 nieuwe connecties per seconde.

Geïntegreerde beveiligingsintelligentie biedt een adaptieve bescherming tegen bedreigingen voor command and control (C & C) -gerelateerde botnets en bedreigingen voor webtoepassingen, alsook een policy forceren op basis van GeoIP-gegevens. Klanten kunnen ook hun eigen feeds of feeds van derden gebruiken voor bescherming tegen geavanceerde malware en andere bedreigingen.

Gebaseerd op een innovatief mid-plane design en de dynamische dienstenarchitectuur van Juniper, is de SRX3000-lijn met een uitstekende prijs / prestaties ideaal voor bedrijfs- en Service Providers omgevingen.

SRX3600

 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer