Juniper Networks

SRX3400 Services Gateway

Geschikt voor het beveiligen van datacenters en server farms.

De SRX3400 Services Gateway is uiterst geschikt voor netwerken van middelgrote tot grote ondernemingen, overheidsdiensten en Service Providers. Het beveiligt en segmenteert de netwerkinfrastructuren van het datacenter, combineert geavanceerde beveiligingsservices en dwingt een uniek beveiligingsbeleid per zone af in kleine tot middelgrote server farms en hostingsites.

De SRX3400 is een next generation beveiligingsplatform dat toonaangevende prestaties, schaalbaarheid en service-integratie levert in een middelgrote 3 U-form factor. Het ondersteunt tot 30 Gbps, 8 Gbps en IPS, of 8 Gbps IPsec VPN en tot 175.000 nieuwe verbindingen per seconde.

SRX3400

Geïntegreerde beveiligingsinformatie biedt een adaptieve bescherming tegen bedreigingen voor command and control (C & C) -gerelateerde botnets en bedreigingen van webtoepassingen alsook een policy forceren op basis van GeoIP-gegevens. Klanten kunnen ook hun eigen feeds en feeds van derden gebruiken voor bescherming tegen geavanceerde malware en andere bedreigingen.

Gebaseerd op een innovatief mid-plane ontwerp en de dynamische dienstenarchitectuur van Juniper, zet de SRX3000-lijn de verwachtingen hoog op vlak van prijs en prestaties voor bedrijven en Service Providers. 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

SRX3400 Features

Uitgebreide Security

De uitgebreide beveiliging van de SRX1500 bestaat uit het volgende: multigigabit firewall, security intelligence via Spotlight Secure, policy enforcement gebaseerd op GeoIP data, UTM (waaronder IPS, application security, user role-based firewall controls, antivirus, antispam, en Web filtering), NAT, DoS, en QoS.

Geïntegreerde UTM

De UTM-functie maakt site specifieke beveiligingsinstellingen mogelijk. Deze zijn beschikbaar met voor-geïnstalleerde, uitbreidbare en aanpasbare functies die je snel beschermen tegen zero-day, eenvoudige en onmiddellijke aanvallen.

Robuuste Routing Engine

Een robuuste RE onderscheidt gegevens en besturingsvlakken om de implementatie van geconsolideerde routerings- en beveiligingsapparaten mogelijk te maken

Carrier-Class Betrouwbaarheid

De flexibiliteit van het systeem en het netwerk garanderen de toonaangevende betrouwbaarheid van overbodige hardware, overbodige componenten en de Junos OS Software.

Interface Flexibiliteit

De Interface flexibiliteit komt tegemoet aan de noden van ieder netwerk.

Netwerk Segmentatie

Network security segmentatie maakt een aangepast security beleid mogelijk voor de gebruikers.

Schaalbare Performantie

De schaalbare performantie maakt bijkomende services mogelijk zonder dat de performantie hieronder zou lijden.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer