Juniper Networks

SRX300 Services Gateways

Secure connectivity services gateways for the cloud-enabled enterprise.

De SRX300 serie service gateways maken deel uit van next-generation netwerken en beveiligingsoplossingen die helpen om de steeds sneller veranderende behoeften in cloud-enabled omgevingen te ondersteunen. Wanneer het gaat om de uitrol van nieuwe diensten of toepassingen, verbinding met de cloud of verbetering van de operationele efficiency, biedt de SRX300 serie een schaalbare, veilige en gemakkelijk te beheren connectiviteit.

SRX300 Services Gateway modellen toegelicht

Terwijl het netwerkverkeer toeneemt, biedt de SRX300 serie een veilige, schaalbare oplossing om deze toename middels de beschikbare high-density native Gigabit Ethernet ports op te vangen. Hiernaast maken next-generation firewall en unified threat management (UTM) het gemakkelijker om bedreigingen te detecteren en proactief te verminderen om zo de user en application experience te verbeteren.

SRX300

Er zijn vier beschikbare SRX300 Services Gateway modellen, om beveiligingsbehoefte voor verschillende omgevingen te bedienen:

  • SRX300: 1-Gbps firewall met 300 Mbps IPsec VPN. De SRX300 consolideert de beveiliging, routing, switching, en WAN connectiviteit in een klein, ventilatorloos desktop apparaat die ideaal is voor kantoren met maximaal 50 gebruikers.
  • SRX320: 1-Gbps firewall met 300 Mbps IPsec VPN. Dit compacte desktop-apparaat, de SRX320 beschikt over high-performance security, routing, switching en WAN connectiviteit voor kleine filialen met maximaal 50 gebruikers.
  • SRX340: 3-Gbps firewall met 600 Mbps IPsec VPN in een 1 U form factor. Dit compacte apparaat levert geconsolideerde beveiliging, routing, switching, en WAN connectiviteit in een 1 U form factor, dit apparaat voldoet aan de behoeften van middelgrote, gedistribueerde enterprise locaties met maximaal 100 gebruikers.
  • SRX345: 5-Gbps firewall met 800 Mbps IPsec VPN in een 1 U form-factor. Dit SRX345 verbindt op een veilige manier middelgrote en grote gedistribueerde enterprise locaties met maximaal 200 gebruikers.
  • SRX380: Een krachtige en veilige SD-WAN-gateway. De SRX380 biedt superieure en betrouwbare WAN-connectiviteit terwijl de beveiliging, routing en switching voor gedistribueerde enterprise-kantoren wordt geconsolideerd. De SRX380 heeft een grotere port density dan andere SRX300-modellen, met 16x1GbE PoE + en 4x10GbE-poorten, en bevat dubbele voedingen, allemaal in een 1 U-vormfactor.

SRX300 Services Gateways series werken op het fysieke netwerk en op de applicatie lagen om een verscheidenheid aan locaties, van kleine retail kantoren, tot middelgrote of grote locaties te beveiligen. Geografisch verspreid over het netwerk, kunnen de SRX300 platformen centraal worden ingezet en beheerd met behulp van het Junos Space Security Director Platform, dat een 'single pane of glass' biedt voor het beheer van het hele beveiligingsinfrastructuur.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

SRX300 Features

Next-Generation Firewall

De Next Generation Firewall mogelijkheden beschermen en verbeteren de gebruikservaring van de applicatie.

Comprehensive Security

De beveiliging van de SRX300 houdt onder andere in: multigigabit firewall, security intelligence via Spotlight Secure, policy enforcement met GeoIP data, IPS, AppSecure, role-based firewall controls, antivirus, NAT, DoS, QoS, en meer.

Geïntegreerde UTM

De UTM-functie maakt site specifieke beveiligingsinstellingen mogelijk. Deze zijn beschikbaar met voor-geïnstalleerde, uitbreidbare en aanpasbare functies die je snel beschermen tegen zero-day, eenvoudige en onmiddellijke aanvallen.

Netwerk Security Segmentatie

De netwerk security segmentatie maakt een aangepast security beleid mogelijk voor bepaalde zones, VLANs, IPsec VPNs, en virtuele routers voor interne, externe, en DMZ subgroepen.

Gebruiksvriendelijke GUI

Een on-box GUI bevat een gecentraliseerd beheer voor automatische provisioning, beheer van FW policy, NAT en IPsec VPN-implementaties.

Eenvoudige Implementatie

De on- en off-box automatiseringsmogelijkheden en gecentraliseerd netwerkbeveiligingsbeheer vereenvoudigen de implementatie en het onderhoud op geografisch verspreide locaties.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer