Juniper Networks

SRX220 Services Gateway

Uiterst geschikt voor het beveiligen van kleine tot middelgrote bedrijven

De SRX220 Services Gateway levert krachtige, next-generation, enterprise-class beveiliging en networking voor midden- en klein bedrijf (mkb), en voor gedistribueerde bedrijfslocaties. De SRX220 bundelt beveiliging, routing, switching en WAN connectiviteit in een alles-in-één 1 U apparaat die tot wel 950 Mbps firewall, 100 Mbps IPsec VPN en 80 Mbps intrusion prevention system (IPS) kan ondersteunen.

SRX220

De Juniper Network SRX Series Services Gateways productgroep biedt next-generation firewall bescherming met application awareness en user role-based controls, in combinatie met best-in-class unified threat management (UTM) opties om bedrijfseigendom te beschermen en te beheren.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

SRX220 Features

Geconsolideerde Switching, Routing, and Security

Geconsolideerde switching, routing, en security betekent dat bedrijven op een economische manier nieuwe applicaties en diensten kunnen leveren met een veilige connectie.

Kostenefficiëntie

Een flexibele configuratie zorgt voor een economisch voordeel door het ondersteunen van duizenden gebruikers.

Secure Applications

AppSecure beveiligt een brede selectie aan applicaties.

Network Security Segmentatie

Network security segmentatie maakt een aangepast beleid mogelijk voor bepaalde zones, VLANs, IPsec VPNs, en virtuele routers voor interne, externe, en DMZ subgroupen.

Site-Specifieke Security Settings

Met een geïntegreerd Unified Threat Management (UTM) worden site-specifieke security settings mogelijk.

Anytime Service Enablement

Anytime service enablement maakt je organisatie sneller in de strijd tegen de bedreigingen van vandaag.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer