Juniper Networks

SRX1500 Services Gateway

Data center en cloud firewalls met een hoog rendement en hoge snelheid.

De basis voor een sterke bedrijfsgroei is schaalbare en veilige connectiviteit om je belangrijkste bedrijfsegevens te beschermen. De SRX1500 Services Gateway biedt die connectiviteit om je bedrijf te helpen zijn doelen te bereiken. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe diensten en toepassingen, het verbinden met de cloud, het voldoen aan de compliancie-eisen of het verbeteren van de operationele efficiëntie, de SRX1500 houdt uw netwerk schaalbaar, veilig en gemakkelijk te beheren.

Met een hoog-performant beveiligingsplatform beschermt de SRX1500 gedistribueerde enterprise campus locaties en dient als een perimeter-firewall voor kleine tot middelgrote datacenters.

De combinatie van hardware- en software-architecturen op de SRX1500 levert zeer hoge prestaties in een kleine, 1U-vormfactor. De SRX1500 levert zeer snelle firewall- en inbraakbeveiliging die kan worden uitgebreid om eindgebruikers te beschermen. De firewall performantie blijft consistent in verschillende applicatieprofielen en gebruikspatronen. Een Unified threat management (UTM) en intrusion prevention system (IPS) maken het eenvoudiger om security aanvallen te detecteren, een policy uit te voeren en bedreigingen pro-actief te verminderen om de gebruikers- en applicatie-ervaring te verbeteren.

De SRX1500 Services Gateway is geoptimaliseerd voor:

  • Het beveiligen van de perimeter in het datacenter en gedistribueerde bedrijfslocaties met maximaal 2000 gebruikers
  • De verlaging van de verwerkingstijd van verkeer in latency-gevoelige omgevingen zoals netwerken voor financiële dienstverlening
  • De gebruikers in staat te stellen om hun netwerk en toestellen op een eenvoudige manier te beheren om de naleving van de regelgeving te waarborgen

De SRX1500 biedt 12x 1GbE RJ-45-poorten, 4x 1 GbE SFP-poorten en 4x 10 GbE SFP+ poorten, plus 2 fysieke interface modules (PIM) slots voor een schaalbare, veilige connectiviteit. Specifieke 1 GbE-poorten zijn beschikbaar voor out-of-band beheer, high-availability en front-to-back koeling.

SRX1500

SRX1500-gateways die geografisch verspreid zijn, kunnen centraal worden beheerd met het Junos Space Security Director-platform. Een krachtig besturingssysteem zoals Junos OS, fouten tolerante hardware en diversiteit in beschikbare interfaces maken van de SRX1500 de beste optie voor het beveiligen van gedistribueerde bedrijfsnetwerken, campussen, regionale hoofdkantoren en kleine tot middelgrote datacenter netwerken.

De SRX1500 ondersteunt ook de Juniper Networks Sky Advanced Threat Prevention. Dit is een cloud-gebaseerde dienst die zich voortdurend aanpast aan veranderende dreigingen om zo een dynamische anti-malware oplossing te bieden.

Voor de bescherming tegen Command and Control (C & C) -gerelateerde botnets en bedreigingen voor webtoepassingen, beschikt de SRX1500-lijn over geïntegreerde beveiligingsinformatie, alsook de mogelijkheid om een policy uit te voeren op basis van GeoIP-gegevens. Het gebruik van open standaarden stelt gebruikers in staat aangepaste feeds en feeds van derden te gebruiken om zich te verdedigen tegen geavanceerde malware en andere bedreigingen.

 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

SRX1500 Features

High Port Densities

De SRX1500 biedt hoge, onboard port densities tesamen met de flexibiliteit van meerdere Ethernet interface snelheden.

Fouten Tolerantie

De SRX zorgt voor een fouten tolerantie binnen overbodige hardware en componenten, zoals power supplies. Een bijkomende carrier-class betrouwbaarheid is afkomstig van de flexibiliteit van het systeem en het netwerk van de Junos OS.

Een Geautomatiseerd en Gecentraliseerd Beveiligingsbeheer

De on- en off-box automatiseringsmogelijkheden en gecentraliseerd netwerkbeveiligingsbeheer vereenvoudigen de implementatie en het onderhoud van de SRX1500 op geografisch verspreide locaties.

Uitgebreide Beveiliging

De uitgebreide beveiliging van de SRX1500 bestaat uit het volgende: multigigabit firewall, security intelligence via Spotlight Secure, policy enforcement gebaseerd op GeoIP data, UTM (waaronder IPS, application security, user role-based firewall controls, antivirus, antispam, en Web filtering), NAT, DoS, en QoS.

Netwerk Segmentatie

Network security segmentatie maakt een aangepast security beleid mogelijk voor de gebruikers.

Gebruiksvriendelijke GUI

De eenvoudig te gebruiken on-box GUI maakt individueel apparaatbeheer mogelijk.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer