Juniper Networks

SRX1400 Services Gateway

Ideaal voor het beveiligen van kleine tot middelgrote datacenters.

De SRX1400 Services Gateway is een high-end platform voor security dat uiterst geschikt is voor 10GbE-netwerkomgevingen van kleine tot middelgrote ondernemingen, Service Providers en mobiele operators, waar geconsolideerde functionaliteit, compromisloze prestaties en service integratie vereist zijn.

Geïntegreerde beveiligingsinformatie biedt een adaptieve bescherming tegen bedreigingen voor command and control (C & C) -gerelateerde botnets en bedreigingen van webtoepassingen, alsook een policy uitvoeren op basis van GeoIP-gegevens. Klanten kunnen ook hun eigen feeds en feeds van derden gebruiken voor de bescherming tegen geavanceerde malware en andere bedreigingen.

SRX1400

De SRX1400 consolideert meerdere beveiligingsdiensten en netwerkfuncties in een 3U-platform met een modulaire architectuur dat gebruik maakt van veelgebruikte form-factor-modules die vanaf de voorzijde gebruikt kunnen worden. De SRX bevat innovaties die de betrouwbaarheid en de netwerkbeschikbaarheid verbeteren, alsook de prestaties van gelijktijdige beveiligingsdiensten op grote schaal leveren.

De SRX1400 is een carrier-grade platform dat vanaf de basis is ontworpen voor een lange en probleemloze levensduur in veeleisende en krachtige datacenter netwerkomgevingen. 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer