Elite Partner

Juniper Networks cSRX Container Firewall

Juniper firewall voor gevirtualiseerde en cloud omgevingen met een kleine footprint en hoge densiteit

Meer en meer bedrijven rekenen steeds vaker op container technologie voor het ontwikkelen van applicaties. De Juniper cSRX biedt hierbij geavanceerde security diensten, zoals content security, AppSecure, en unified threat management in een container form-factor.

Door het gebruik van Docker containers wordt de overhead drastisch verminderd, daar elke container dezelfde OS gebruikt als de host. Ongeacht het aantal containers in een server, kan slechts één OS tegelijk gebruikt worden. Dankzij het lichtgewicht van de containers, kan een server veel meer container instances uitvoeren dan virtual machines (VMs) en is bijgevolg veel beter in gebruik. Door de kleine footprint en het Docker container management systeem, zorgt de cSRX voor flexibele, geconcentreerde security implementaties. 

De cSRX container firewall verschilt van VMs op verschillende manieren. De cSRX heeft geen guest OS overhead, een duidelijk kleinere footprint, en is makkelijker te migreren of downloaden. Het neemt beduidend minder geheugen in gebruik en de opstart tijd loopt in subseconden—met een hogere concentratie tegen een lagere kost tot gevolg.

De Junos Space Security Director verbetert met een gemeenschappelijk, gecentraliseerd platform de policy configuratie, management en visibiliteit voor zowel fysieke als virtuele instanties. Daarnaast biedt de Security Director een single pane of glass voor het consistent beheren van firewall policies over vSRX, cSRX, en SRX platformen.

Voor Service Providers en organisaties met service georiënteerde toepassingen heeft de cSRX een groot aanbod aan containerized security services, waaronder: intrusion prevention system (IPS), AppSecure, en unified threat management (UTM). Deze mogelijkheden van de cSRX ondersteunen een groot aantal Network Functions Virtualization (NFV) use cases.

De cSRX kan ook geïntegreerd worden met Juniper Contrail en OpenStack. Integratie met third-party SDN oplossingen is mogelijk door gemeenschappelijk management binnen de SRX familie.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer