Elite Partner

Juniper Networks SRX Firewalls

Next-Generation Firewalls.

Juniper Networks biedt een breed scala aan firewall producten, waaronder de SRX Firewalls.

Virtuele firewalls

De virtuele firewalls van Juniper bieden compromisloze flexibiliteit, doeltreffendheid en maximale prestaties voor private, hybride of publieke clouds.

Juniper SRX Firewalls voor kleine bedrijven en externe vestigingen

Deze firewalls helpen organisaties met het behalen van hun doelstellingen, zoals het uitrollen van nieuwe services en applicaties op meerdere locaties, het verbinden met de cloud of het realiseren van meer operationele efficiëntie. 

Firewalls voor middelgrote bedrijven en datacenters

Deze compacte, hoogwaardige next-generation firewalls met hardware-versnelde beveiligingsservices beschermen missie kritieke personen, data en infrastructuren. 

Grote datacenters en serviceproviders

De zeer effectieve beveiliging, toonaangevende prestaties, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn ideaal voor serviceproviders, grote ondernemingen en organisaties in de publieke sector.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper gespecialiseerd in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

SRX - kenmerken

Beveiliging voor de buitenrand van datacenters en bedrijven van elke omvang

De producten in de SRX Series bieden uiteenlopende opties: van alles-in-een, geïntegreerde fysieke en virtuele netwerkbeveiligingsapparaten tot in hoge mate schaalbare datacenteroplossingen in een kast, die geschikt zijn voor de beveiliging van datacenters en serviceproviders van elke omvang.

Uitgebreide bescherming tegen bedreigingen

Geavanceerde, hypermoderne verdediging tegen bekende en onbekende bedreigingen, met een omvangrijke suite van gelaagde beveiligingsservices, zowel on-premises als in de cloud. Alles gateways in de SRX Series zijn flexibel, schaalbaar en optimaal beschikbaar. Ze beveiligen datacenters of de buitenrand van ondernemingen tegen het breedst mogelijke scala aan bedreigingen.

Maximale prestaties op zeer grote schaal

Geschikt voor gebruik in snelle, veilige en in hoge mate beschikbare datacenters en ondernemingen, dankzij ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid, omvangrijke sessievolumes en flexibele connectiviteit op grote schaal tot maximaal 1 Tbps en met ultralage latentie.

Carrier-grade betrouwbaarheid

Zorgt voor ononderbroken uptime met in-service upgrades van hardware en software, redundante onderdelen en de allerbeste hardware voor maximale veerkracht. De hoogwaardige gateways in de SRX Series leveren praktisch ononderbroken beschikbaarheid voor bedrijfscontinuïteit en altijd beschikbare applicaties.

Maximale beveiliging

Levert uitstekende prestaties voor snelle en effectieve beveiligingsservices, zelfs bij gebruik van meerdere services. Dankzij de flexibele, modulaire benadering van het systeem is je investering beschermd met schaalbaarheid voor toekomstige groei.

Optionele virtuele beveiliging

In zeer dynamische omgevingen kunnen netwerkbeheerders profiteren van de krachtige virtuele netwerkbeveiliging van de vSRX.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer