Juniper Networks

Junos Space Security Director

Schaalbaar, responsief en geautomatiseerd beheer van de beveiliging.

De moderne cyberbedreigingen zijn complex en veranderen continu. Daarom heb je complete zichtbaarheid van je netwerk en gedragspatronen nodig voor een effectieve beveiliging. Door snel inzicht te krijgen in bedreigingen en te beschikken over de bijbehorende tegenmaatregelen kan het beveiligingspersoneel je bedrijf goed beschermen.

Junos Space Security Director is bedoeld voor het beheer van je beveiligingsbeleid. Het biedt een intuïtieve, centrale interface voor het handhaven van beleidsregels met betrekking tot nieuwe en bekende risico's. De intuïtieve dashboards en rapportages geven je inzicht in bedreigingen, gecompromitteerde apparaten, risicovolle applicaties enzovoort.

Security Director

Security Director gebruikt een beleidskader voor gebruikers waarmee de beleidsregels dynamische worden aangepast aan veranderende omstandigheden. De beleids-engine is gebaseerd op metadata en beveiligingsbeheerders kunnen die gebruiken om vooraf beleidsregels te definiëren voor workloads in omgevingen met meerdere clouds.

Security Director draait als applicatie op het Junos Space-platform en biedt beheerders uitgebreide managementmogelijkheden en getailleerde controle over beleid voor het hele netwerk. Daarmee kunnen ze snel alle fasen beheren van de beleidscyclus voor stateful firewalls, beveiligingsinformatie, unified threat management (UTM), intrusion prevention system (IPS), AppFW, VPN en Network Address Translation (NAT).

Als je Security Director integreert met JSA Series Advanced Analytics Appliances, Juniper's vooraanstaande SIEM-oplossing (Security Information and Event Management), beschik je over complete zichtbaarheid van de bedreigingen in je netwerk.

Een van de belangrijke onderdelen van Security Director, genaamd Policy Enforcer, verbetert het beheer verder door samen te werken met de malwaredetectie in de cloud van Juniper Sky Advanced Threat Prevention. Policy Enforcer gebruikt de informatie die is verzameld door Juniper Sky ATP om snel inzicht te krijgen in en om te gaan met nieuwe bedreigingen. Dankzij die informatie kan Policy Enforcer automatisch beleidsregels updaten en uitrollen naar firewalls en switches. Eventuele besmette hosts worden in quarantaine geplaatst en bewaakt om te zorgen dat de besmetting zich niet verder verspreidt. 

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer