Juniper Networks

Next-Generation Firewall Services

Bescherm jezelf tegen cyberaanvallen met een allesomvattende beveiliging.

Organisaties voeren een wapenwedloop met cybercriminelen, die continu nieuwe manieren vinden om detectie en verdedigingsmiddelen te omzeilen. Deze cyberaanvallen zijn zeer effectief. Cybercriminaliteit is inmiddels een miljardenbusiness waarin het intellectuele eigendom van een bedrijf wordt verkocht aan de hoogste bieder. Het is dan ook essentieel dat je beveiligingsoplossingen gebruikt die deze doorlopende escalatie een stap voor blijven. Alleen daarmee kun je de mensen, data en infrastructuur van je bedrijf beschermen.

Juniper Next-Generation Firewall Services bieden een complete reeks beschermingsmaatregelen waarmee je jouw bedrijf een kleiner doelwit voor aanvallen maakt. NGFW Services gebruiken een SRX-firewall als basis en zorgen ervoor dat jij je kritieke applicaties veilig kunt gebruiken. Bovendien voorkomen ze dat geavanceerde malware je netwerk binnenkomt. Onze beveiligingsservices zijn beschikbaar op alle SRX-platforms. Ze maken je in real time minder kwetsbaar voor aanvallen en stoppen cybercriminelen voordat ze de verdediging van je bedrijf kunnen doorbreken.

Applicatierisico's herkennen

Juniper AppSecure is een van de onderdelen van NGFW Services. Het is een volledig pakket services dat complete zichtbaarheid van en controle over de applicaties in je netwerk biedt.

AppTrack identificeert applicaties in het netwerk om beveiligingsrisico's te bepalen en het gedrag van gebruikers te beoordelen. Contextuele informatie helpt je inzicht te krijgen in welke applicaties zijn toegestaan en de risico's die ze met zich meebrengen.
AppFW regelt de beleidsmatige handhaving en controle, door de toegang tot risicovolle applicaties te blokkeren en gedefinieerde beleidsregels af te dwingen. De rapporten over het bandbreedtegebruik van applicaties bieden nog meer inzicht. Je kunt de bandbreedte beperken van applicatieverkeer dat niet expliciet is goedgekeurd binnen het bedrijf.

Bescherming tegen aanvallen via het netwerk

Juniper Intrusion Prevention System (IPS) en Sky Advanced Threat Prevention (ATP) werken samen voor optimale detectie van bedreigingen. Ook beschermen ze je tegen bekende en onbekende bedreigingen die via het netwerk binnenkomen. Dit biedt onmiddellijke bescherming tegen schadelijke malware. Dankzij doorlopende monitoring op nieuwe exploits en kwetsbaarheden blijft je beveiliging up-to-date. Het systeem blokkeert onmiddellijk alle bedreigingen voor clients en servers in het netwerk, nog voordat er schade kan worden toegebracht.

Bescherming tegen malware

Hoewel cybercriminelen tegenwoordig bij voorkeur werken met kant-en-klare geavanceerde aanvalstechnieken, gebruiken ze ook nog steeds de oude en vertrouwde malware in virussen en spam. Sophos Live Protection is geïntegreerd in onze SRX-platforms en combineert informatie die aanwezig is in de cloud met lokale capaciteit voor het leveren van lichtgewicht, snelle beveiliging.

Veilig browsen

Het web heeft vele gevaarlijke plekken, waar nietsvermoedende gebruikers kunnen klikken op links waarmee geavanceerde malware wordt geïnstalleerd. Aanvallers maken regelmatig gebruik van gecompromitteerde websites om gebruikers hun wachtwoord te laten invoeren. Juniper werkt samen met Forcepoint voor het filteren van URL's en tegengaan van dergelijke aanvallen. Deze service wordt non-stop en in real time bijgewerkt en biedt zo een altijd actuele wereldwijde database met schadelijke URL's, ter bescherming van gebruikers.

Onbevoegde toegang voorkomen

Elke gebruiker in een bedrijf heeft toegang nodig tot bepaalde applicaties om zijn of haar werk te kunnen doen. Maar als je gebruikers toegang biedt tot bedrijfsmiddelen die ze helemaal niet nodig hebben, neemt de kans op bedreigingen door insiders toe.

Onze User Firewall-service beperkt wie welke applicaties mag gebruiken, dankzij nauwe integratie met Microsoft Active Directory (AD) en het Lightweight Directory Access Protocol (LDAP). Het resultaat is dat je beschikt over zichtbaarheid van en controle over applicaties en netwerkgebruik op basis van definieerbare rollen, zodat je veilig toegang kunt bieden tot je bedrijfsapplicaties.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer