Elite Partner

Juniper Networks - Security

Hypermoderne beveiligingsoplossingen. Beveiliging door Juniper Networks.

Je IT-omgeving verandert razendsnel om gelijke tred te houden met technologische ontwikkelingen. Je voorheen beperkte netwerk is nu verspreid over meerdere locaties, clouds en functies. In de tussentijd gebruiken ook cybercriminelen steeds geavanceerdere middelen en worden hun aanvallen gevaarlijker.

En vanaf het moment dat een cybercrimineel door je beveiliging weet te komen, het netwerk betreedt en zich daar verspreidt, gaat zo'n beveiligingsschending een heel eigen leven leiden. Als je de ontwikkelende IT-omgeving wilt beschermen tegen de hedendaagse geavanceerde bedreigingen, heb je beveiligingsoplossingen nodig die dataverkeer en bedreigingen kunnen analyseren en vervolgens op de juiste manier kunnen reageren met geautomatiseerde beschermingsmaatregelen.

SRX-firewalls

Hoogwaardige beveiliging met geavanceerde en ingebouwde informatie over bedreigingen, geleverd op het meest schaalbare en flexibele platform op de markt. De firewalls in de SRX Series zetten een nieuwe norm dankzij 100 GbE-interfaces en Express Path-technologie. Hierdoor worden doorvoersnelheden van 2 Tbps mogelijk in het datacenter.

vSRX-firewalls

De virtuele firewalls van Juniper bieden compromisloze flexibiliteit, doeltreffendheid en maximale prestaties voor private, hybride of publieke clouds.

Next-Generation Firewall-services

De Juniper Next-Generation Firewall (NGFW)-services bieden een op beleid gebaseerd bewustzijn van en controle over applicaties, gebruikers en inhoud. Daarmee worden geavanceerde cyberbedreigingen effectief gestopt met slechts een apparaat.

De Juniper Networks® Advanced Threat Prevention (ATP) Appliance biedt on-premises bescherming tegen veranderende cyberbedreigingen, met geavanceerde detectie, geconsolideerde beveiligingsanalyses en eenvoudige risicobeperking.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer