Juniper Networks

T4000 Core Router

3,84 Tbps-lijnsnelheid in een chassis met halve racks.

De T4000 Core Router is een echt multiservice-kernroutingsysteem dat een betrouwbare, krachtige en flexibele architectuur levert voor een breed scala aan services via een gemeenschappelijke IP / MPLS-infrastructuur.

Met 3,84 Tbps aan lijnsnelheid in een half rack-chassis biedt de T4000 de prestaties die nodig zijn voor de huidige capaciteitsbehoeften in de kern van het netwerk. Het levert 240 Gbps per slot en ondersteunt tot 208 poorten van 10 GbE of 16 poorten van 100 GbE-interfaces, waardoor dit het meest compacte IP / MPLS-routeringsysteem is.

De T4000 breidt Junipers bewezen geschiedenis van innovatie en investeringsbescherming uit door alle bestaande T640- en T1600-systemen in gebruik te kunnen nemen bij T4000-systemen.

Juniper Networks T4000 Core Router

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer