Elite partner

Juniper Networks PTX5000

Geconvergeerde Supercore router met ongeëvenaarde performantie en inventieve inzetbaarheid.

De PTX5000 Packet Transport Router is de eerste geconvergeerde Supercore® router die een ongekende performantie, transport integratie en creatieve inzet mogelijkheden mogelijk maakt. Deze router biedt interfaces met hoge densiteit van 10GbE, 40GbE, en 100GbE voor grote netwerken en netwerktoepassingen om zo tegemoet te komen aan de noden van Internet service providers en hoog volume content providers.

De PTX5000 neemt slechts 36 rack units in beslag en kan uitgerust worden met acht FPCs, waarvan elk de mogelijkheid heeft om twee PIC's te verbinden ter ondersteuning van verschillende media types. De architectuur van de PTX Series onderscheidt de controle van packet-forwarding operaties en vermijdt zo bottlenecks in het dataverkeer. En dit terwijl de Converged Supercore router extreem performant blijft voor zowel IP als MPLS.

De PTX5000 biedt geīntegreerde, coherente wavelength-division multiplexing (DWDM) 100GbE interfaces met optical transport network (OTN) framing en dit met een ongekende densiteit. Door het proNX Service Manager systeem wordt toegekeken op defecten, configuratie, accounting, performantie en security management (FCAPS) ter ondersteuning van de PTX5000 DWDM interfaces. Deze capaciteiten vormen de basis voor multilayer convergence in de Converged Supercore architectuur. De PTX5000 levert ook een volledige IP feature set, express MPLS switching met hoge capaciteit en een bestuurbaar multilayer packet transport.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

PTX5000 Features

Enorme Schaalbaarheid

Door het gebruik van de Juniper Networks ExpressPlus™ silicon kan de PTX5000 tot 3 Tbps per slot bieden en zo Service Providers helpen hun capaciteit te vergroten, zonder het netwerk en faciliteiten te moeten uitbreiden.

High Availability Hardware

De PTX5000 router biedt service providers een betrouwbare Converged Supercore architectuur dat alle soorten verkeer aan kan.

High Availability Software

De PTX5000 router maakt software upgrades mogelijk zonder storingen.

Ongekende Packet Processing

De PTX5000 kan een groter volume aan verkeer verwerken tegen een lagere kost.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer