Elite partner

Juniper Networks PTX3000

Geconvergeerde Supercore router voor omgevingen die onderhevig zijn aan plaats en vermogen.

De PTX3000 is een ultra-compacte 8 Tbps core router die speciaal ontworpen en geoptimaliseerd is om Service Providers te helpen bij de uitdagingen die ze hebben omtrent ruimte en vermogen. Deze router ondersteunt IP/MPLS toepassingen, waaronder de Internet backbone, peering, label-switched routing, metro packet optical, regional cores, space-constrained central offices (COs), en colocation facilities.

De PTX3000 is een acht-slot router met 22 rack units en ondersteunt tot acht FPCs, met elk één PIC. Deze router brengt het beste van de IP en optical werelden samen, met de flexibiliteit van een full-featured IP netwerk tot gevolg en met de nodige betrouwbaarheid, performantie en het optisch transport in een enkele, compacte router.

Met een diepte van 300 mm ETSI-compliant afmetingen, 8 Tbps aan forwarding capacity, en minder dan een halve watt per Gbps power consumptie, is de PTX3000 meer efficiënt dan welke router ook. Zo is de PTX3000 twee tot zes keer krachtiger, koeler en kleiner. Tegelijkertijd, levert de router een compact, geïntegreerd photonics en coherent wavelength-division multiplexing (DWDM) 100GbE transport. Door het proNX Service Manager systeem wordt toegekeken op defecten, configuratie, accounting, performantie en security management (FCAPS) voor de PTX3000 DWDM interfaces.

Met de PTX3000 zullen Service Providers genieten van enorme schaalbaarheid en het terugwinnen van hun investering in een ultra-compacte vorm.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

PTX3000 Features

Enorme schaalbaarheid

Door het gebruik van de Juniper Networks ExpressPlus™ silicon kan de PTX3000 tot 1 Tbps per slot bieden en zo service providers helpen hun capaciteit te vergroten, zonder het netwerk en faciliteiten te moeten vergroten.

High Availability Hardware

De PTX3000 router biedt service providers een betrouwbare Converged Supercore architectuur dat alle soorten verkeer aan kan.

High Availability Software

De PTX3000 router maakt software upgrades mogelijk zonder storingen.

Ongekende Packet Processing

De PTX3000 kan een groter volume aan verkeer verwerken tegen een lagere kost.

Ultra-Compact Form Factor

Met PTX3000 routers worden kritieke vereisten voor optische elementen in collocaties, centrale kantoren en metro netwerken behandeld.

Lagere kost

De DWDM PIC is een belangrijk component bij het uitrollen van een eenvoudig, packet-optical core netwerkarchitectuur. Zo'n architectuur kan service providers helpen bij het drukken van de kosten.

Elegant Management

De Junos Space Connectivity Services Director biedt een intuïtieve en interactieve single interface voor het design, het management en de validatie van IP en optical layers.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer