Elite partner

Juniper Networks PTX10002

Compacte core router geoptimaliseerd voor scale-out architecturen.

De ruimtebesparende PTX10002 is ontworpen om te schalen voor exponentiële groei van het verkeer in cloud- en serviceprovidersnetwerken. Het gaat over machts- en 100GbE-interconnectievraagstukken, en is ideaal voor ruimtebeperkende peering- en collocatiefaciliteiten en centrale kantoorlocaties in opkomende markten waar ruimte en kracht het moeilijkst zijn.

Met de PTX10002 kunt u een kernarchitectuur bouwen die IPv6, LSR (LSR), internetpeering en verspreide metro-implementaties optimaliseert.

De PTX10002 wordt aangedreven door ons aangepaste ExpressPlus-silicium en kan worden geschaald naar een verwerkingscapaciteit van 6 Tbps, waardoor de capaciteit wordt geleverd die u nodig hebt voor langdurige investeringsbescherming. Het heeft ook de functionaliteit die vereist is om te voldoen aan IP / MPLS-kernroutertoepassingen, terwijl de complexe pakketprofielen die worden gevonden in de overmatig ontwikkelde netwerkverwerkingseenheden (NPU's) van andere leveranciers, worden geëlimineerd.

Juniper Networks PTX10002

Door de hoogste 100 GbE-poortdichtheid van de industrie aan te bieden - tot 60 poorten in een 2 U-vormfactor - kunt u met de PTX10002 uw kernnetwerk naadloos aanpassen van 10 GbE- en 40GbE-architecturen tot 100 GbE. De PTX10002 biedt u een praktische oplossing om gelijke tred te houden met de evoluerende gedistribueerde architectuurvereisten voor de kern.

Onze Juniper Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Elite Partner van Juniper die zich specialiseert in geavanceerde beveiliging en routering binnen organisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Juniper zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Juniper-oplossing.

Infradata is een bekroonde Juniper Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

PTX10002 Kenmerken

Krachtige prestaties en schaalbaarheid

Levert de prestaties en schaalbaarheid om hogere verkeersbehoeften te overtreffen door gebruik te maken van de kracht van ExpressPlus-silicium.

Hoge beschikbaarheid

Ondersteunt high availability-functies in Junos OS die software-upgrades en wijzigingen mogelijk maken zonder onderbrekingen van het netwerkverkeer.

Uitzonderlijke pakketverwerking

Hiermee kunt u uw netwerk schalen terwijl de IP / MPLS-transitfunctionaliteit wordt geoptimaliseerd voor superieure prestaties.

Compacte vormfactor

Voldoet aan de ruimtebesparende vereisten voor het peering van internet-uitwisselingspunten, collocaties, centrale kantoren en het opschalen van kernarchitecturen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer